top
.

Hvem er vi?

World Class Shipping

Få verdens største rederi i ryggen, når du uddanner dig til maskinmester eller skibsfører.

Vi er MAERSK

A.P. Moller - Maersk is an integrated transport & logistics company with multiple brands and is a global leader in container shipping and ports. Including a stand-alone Energy division, the company employs roughly 88,000 employees across operations in 130 countries.

   Shipping                       Large size                        Svendborg
 


Maersk

Maersk er en af verdens største shippingvirksomheder, og du bliver en del af et højteknologisk og internationalt miljø, hvor der er fokus på bæredygtig skibsfart, sikkerhed på arbejdspladsen og gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Skibsofficersuddannelserne

Hvert år rekrutterer Maersk flere hold kadetter til deres maskinmester- og skibsføreruddannelser. Begge retninger er mellemlange videregående uddannelser bestående dels af teori på SIMAC i Svendborg, dels af søpraktik på rederiets container-, supply- og tankskibe ude i verden.

Når du uddanner dig i Maersk får du verdens største rederi i ryggen.

Med en maritim uddannelse fra Maersk får du en verden af karrieremuligheder både til lands og til vands. Er du til tekniske udfordringer i sjovt og internationalt miljø, så er vores uddannelser måske noget for dig. Uddannelserne til skibsofficer, skibsfører eller maskinmester i Maersk vil udfordre dig på alle dine evner.

Mød os!

Havet som arbejdsplads

Mød Jannie, der har valgt en uddannelse hos Maersk.

      Jannie, 28 år, skibsfører i Maersk

Uddannelsesforløbet passede perfekt til mig, fordi det er opdelt i skole- og praktikperioder. Jeg var så heldig at være med i en fantastisk studiegruppe, hvor vi havde et stærkt sammenhold og blev meget tætte. Samtidig har SIMAC formået at opbygge en uddannelse, hvor man løbende ser meningen med de ting, man lærer. At jeg samtidig brændte så meget for det hele, gjorde det nemmere at komme igennem lektier og opgaver. Jeg har ikke oplevet negative udfordringer under min studietid på SIMAC, tværtimod. Jeg følte mig jo hjemme, vi havde det rigtig godt på vores hold, og det var en styrkende oplevelse at møde nogle ligesindede, der forstod, hvorfor man gerne ville det her mærkelige liv til søs.

Vil du være med på et stærkt team?

Hold kontakten med skibsofficeruddannelsen hos Maersk. Opret din profil i dag, så bliver du løbende holdt ajour med ansøgningsfrister, events, nye indlæg fra vores kadetter etc.

Din karrierevej

Second to none education and teamspirit

Optimale muligheder efter uddannelse i Maersk

Med en uddannelse som maskinmester eller skibsfører hos Maersk er du for det første garanteret en spændende og meget stærk uddannelse af utrolig høj kvalitet. Men endnu vigtigere, så har du optimale muligheder for job efter uddannelsen!

Vores maskinmester- og skibsofficersuddannelser er unikke, idet jobsikkerheden er stor, hvis du består din uddannelse. Det er der ikke mange andre uddannelser, der kan prale af. Det betyder, at du, med en Maersk-kontrakt i hånden, ved, at du kommer til at arbejde med det, du har uddannet dig til på et af vores skibe. Du kan derfor roligt koncentrere dig om dine studier, velvidende at dit job og dermed dine karrieremuligheder er sikret. Det synes vi, er utroligt vigtigt at tænke på, når man skal vælge sin uddannelse.

Fremtiden som maskinmester, skibsfører eller skibsofficer

Fremtiden som maskinmester, skibsfører eller skibsofficer i Maersk er mangfoldige - en karriere til søs, hvor kun dine ambitioner sætter grænsen, eller arbejd i land, hvor dine kvalifikationer åbner muligheder for masser af spændende jobs i den maritime sektor. Som maskinmester får du dyb indsigt i teknologien på skibet og sammen med dine kolleger står du for vedligeholdelsen samt optimeringen af maskinen, de tekniske processer og brugen af ressourcer. Her skal tænkes kreativt og arbejdes sammen for at nå de fælles mål. Som Skibsfører er du bro-officer med ansvar for eksempelvis navigation og sikkerhedsudstyr. Under land er du ansvarlig for lastning og losning af skibet. Med denne uddannelse kan du sejle et skib af en hvilken som helst størrelse. Sidst men ikke mindst, får du som skibsofficer en bred erfaring med drift af skibet. Desuden kan du bruge din skibsofficeruddannelse til enten at arbejde som maskinmester eller skibsfører.

En uddannelse i Maersk giver stor jobsikkerhed

Med en maritim uddannelse fra Maersk får du en verden af karrieremuligheder både til lands og til vands. Maersk optager maskinmester- og skibsførerkadetter i 2018, så har du en gymnasial uddannelse og er du til tekniske udfordringer i sjovt og internationalt miljø, så er vores uddannelser måske noget for dig.

Bliv en af os

Vi glæder os til at høre
fra dig

Vil du være med til at tage føringen? Så uddan dig i Maersk og få en tid med spændende udfordringer og attraktive karrieremuligheder. Vi søger lige nu med start i januar og august 2018.

Hvad skal der til?

Du skal have en gymnasial uddannelse for at kunne komme i betragtning. Vi optager både fra HTX, STX, HHX og HF, så din gymnasiale retning er ikke så vigtig. Det er endnu vigtigere, at du er motiveret og har tænkt over, hvordan uddannelsen er bygget op, og om du kan se dig selv skabe en karriere som enten maskinmester eller skibsfører i Maersk.

Hvad er dine muligheder

Du står stærkt med den 7-takkede stjerne på eksamensbeviset, uanset om du i fremtiden vælger at gøre karriere inden for skibsfart, den maritime servicesektor, industrien eller energisektoren. En uddannelsen hos Maersk giver dig værdifulde kompetencer, som er efterspurgte i branchen, hvilket betyder, at stort set ingen maskinmestre er ledige på markedet.

Ledige stillinger


Bliv Maritim Maskinmester i Maersk

Uddannelsen til maritim maskinmester er en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder. Du vil få værdifulde kompetencer inden for mange forskellige områder - såsom ledelse, maskin- og dampteknik, el-autorisation, automation, dimensionering og vedligeholdsledelse. 

Bliv Skibsfører  i Maersk

Som skibsfører har du ansvaret for at sejle skibet - for at navigere sikkert og efter reglerne. Mulighederne som skibsfører i Maersk er omfattende - du kan sejle alt fra de største containerskibe til mindre supplyskibe. En uddannelse som skibsfører kan på sigt føre til en stilling som kaptajn med det overordnede ansvar på skibet.

Vi er lige her

Få verdens største rederi i ryggen, når du uddanner dig til maskinmester eller skibsfører!LÆS OM VORES UDDANNELSER,
LÆS SPÆNDENDE KADETINTERVIEWS OG
FÅ SENESTE NYT

Maersk Line A/S
Esplanaden 50
DK-1263 Copenhagen K

T: (+45) 33 98 70 05
E: cadet@maersk.com
W: blivskibsofficer.dk