top
.

Vi elsker idræt

ISI Idrætshøjskole

Hvem er vi?

ISI Idrætshøjskole

Vi elsker idræt. Få chancen for at udvikle dig - som person og nyd den idræt, du elsker. På ISI ønsker vi at inspirere dig til at dyrke passionen, nysgerrigheden og gøre dig parat til at møde verden.

Vi er ISI Idrætshøjskole 

På ISI Idrætshøjskole ser vi idrætten som indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og for samfundet.

  Idræt              Ikast
 


Din hverdag

ISI er en dynamisk og moderne højskole. Rammerne er unikke idrætsfaciliteter og et team af engagerede undervisere og trænere, der alle er en aktiv del af det daglige liv på højskolen. Du får en hverdag med masser af træning – i kombination med tid og rum til fordybelse, inspiration og udvikling.

Fundament

Vi samarbejder tæt med ambitiøse lokale idrætsforeninger, og det giver os et stærkt fundament for at drive idrætshøjskole af høj kvalitet. Og så er der også alle de nye venner, rejserne og de mange højskoleoplevelser og højskoleudfordringer at se frem til.

Mange muligheder

Du kan vælge mellem følgende linjeidrætter: badminton, fitness, fodbold, golf, håndbold, ridning, træneruddannelse og volleyball. Dertil kommer en lang række inspirations- og idrætsfag.

Mød os!

Idræt er fundamentet

Vi elsker idræt! Det er fundamentet for hele vores skolevirksomhed og omdrejningspunktet for en stor del af alle vores aktiviteter.

Indgangsvinkel

På ISI ser vi idrætten som indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og for samfundet. Her interesserer vi os både for den enkelte og for fællesskabet.

Personale

Som elev og kursist på ISI bliver du mødt af en kvalificeret og engageret lærerstab og et praktisk personale med hænder og hjerte på rette sted. På den måde er vi klar til at skabe rammerne for et spændende og lærerigt ophold.

Central placering

ISI ligger centralt placeret i Ikast og råder over fremragende faciliteter. Vores undervisningslokaler og idrætsfaciliteter er i særklasse, og vi tilbyder både elever og kursister fine indkvarteringsforhold.

Dine muligheder

Danmarks foretrukne idrætsskole.

Det er ISI's vision at være Danmarks foretrukne idrætsskole. Vi skal være unikt rum for faglig, idrætslig og menneskelig udvikling - med fokus på den enkeltes bidrag og indsats.

Mission

ISI er livsoplysning, demokratisk dannelse og tilegnelse af ressourcer og kvalifikationer. Vi skaber et attraktivt idrætsmiljø i samspil med det lokale idrætsnetværk, og et inspirerende undervisningsmiljø - med idrætten som en fundamental ramme for samværet på skolen. Vi ser en særlig styrke i de kvaliteter, der opstår, når mennesker mødes i idrætten. Vi ser mulighed for erkendelse og perspektivering gennem idrætten.

Vi dyrker livsduelighed

Vi dyrker livsduelighed: At kunne tage ansvar, give og tage imod. At have overskud og mod til at være i - og stille noget op med - tilværelsen. At leve et liv til glæde og gavn for sig selv og andre. Vi klarlægger det enkelte menneskes værdi og værdighed - at være sig selv bekendt og gøre sig positivt gældende. ISI er vilje, engagement og begejstring.

Ikast - idrættens by

ISI er stærkt forankret i Midtjylland. Vi har et nært samarbejde med de lokale idrætsforeninger og det lokale erhvervsliv. Det giver os de bedst mulige rammer for at drive skole af høj kvalitet.

Tag med os

En del af fællesskabet

Vi samarbejder tæt med ambitiøse lokale idrætsforeninger, og det giver os et stærkt fundament for at drive idrætshøjskole af høj kvalitet. Og så kan du også se frem til alle de nye venner, rejserne og de mange højskoleoplevelser.

Fællesskab

På ISI Idrætshøjskole bliver du en del af et fællesskab med personlig udvikling og idræt på et seriøst niveau som udgangspunktet. Du får et stærkt og inspirerende idrætsmiljø, med linjeidrætterne: ISI fitness, fodbold, golf, håndbold, ISI træner akademi og volleyball.

Inspiration

Gennem idræt, højskoleundervisning og det daglige højskoleliv bliver du inspireret til livsduelighed - forstået som lysten og evnen til at tage ansvar for dit eget liv.

Dine muligheder


Idrætsfag

På ISI Idrætshøjskole kan du vælge mellem masser af idræt og et hav af spændende og udfordrende aktiviteter.


Højskolefag

Du har selv indflydelse på, hvordan indholdet i dit skema på ISI kommer til at forme sig.


Rejser

At se og mærke verden i selskab
med gode højskolevenner er en oplevelse for livet.

Vi er lige her

ISI Idrætshøjskole

På ISI ser vi idrætten som indgangsvinkel til et forpligtende fællesskab og et undervisningsmiljø, hvor den enkelte elev får mulighed for at klarlægge og udvikle sine ressourcer til gavn for den enkelte, for holdet og for samfundet.ISI (Idrætsskolerne Ikast) udspringer af det midt- og vestjyske idræts- og foreningsliv og består i dag af en idrætsefterskole, en idrætshøjskole og en dynamisk kursus- og eventafdeling.

ISI Idrætshøjskole
Hagelskærvej 40
7430 Ikast

T: (+45) 97 25 24 99
E: info@isi.dk
W: isi.dk