top
.

Sammensæt dit eget skema

Uldum Højskole

Hvem er vi?

Uldum Højskole

Skræddersy dit eget højskoleophold.

Vi er Uldum Højskole

På Uldum Højskole kan du skræddersy dit højskoleophold. Du får mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder..

  Højskole            Uldum
 


Bestem selv

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 fag og bestemmer selv om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik ellersamfundsfag eller om du vil prøve lidt af det hele på tværs af alle områder.

Skræddersy dit ophold

Kort sagt kan du på Uldum skræddersy dit højskoleophold. Du får mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder.

Faciliteter

Uldum Højskole ligger i Østjylland - tæt på Vejle og Horsens. Vi har egen svømmehal, stort flot musikhus med lydstudie, masser af andre tiptop undervisningsfaciliteter, hyggelige opholdslokaler og lækre værelser med internet

Mød os!

Mød eleverne

De fleste af vores elever er mellem 18 – 25 år, men der er også enkelte der er ældre. Eleverne kommer fra alle hjørner af Danmark. De kommer for at få et pusterum, for at blive afklaret og for at få masser af oplevelser sammen med andre.

Camilla Hansen

"Højskolelivet er en oplevelse, som du ikke vidste, at du manglede, og som du bagefter ikke kan forstå, du har kunnet leve uden."

Nikhita Mølholm

"Uldum Højskole gav mig mulighed for at udfordre mig selv på alle punkter og grænser – det er der kun kommet positive ting ud af."

Spændingsfelt

Du kan møde andre, der er gået samme vej som dig, men også nogen, der har valgt at bruge deres liv på en helt anden måde. I dette møde opstår det spændingsfelt hvor mulighederne trives og livet udfolder sig.

Dine muligheder

Dit eget valg

Vi har ingen linjer på Uldum Højskole – kun den du selv laver. Du sammensætter selv dit skema, så du har god mulighed for at få lige præcis det højskoleophold du drømmer om.

Skab dit eget ophold

Vælg mellem 60 fag og sammensæt selv dit skema. Fagene er inddelt i faggrupperne: Musik og teater, Kunst og design, Medier og samfund, Idræt og svømning, Psykologi og pædagogik Antropologi og naturvidenskab, Dansk.

Mød Afrika

Rejsen til Kenya, som vi laver i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, er en mulighed, du kan vælge i forlængelse af et højskoleophold på Uldum Højskole. På mange måder er udbyttet af det at rejse, og at gå på højskole, det samme. Du møder nye mennesker og får oplevelser, som du kan spejle dit eget liv i.

Tryghed og udfordring i Afrika

Gennem mødet med andre mennesker og kulturer bliver vores liv sat i perspektiv, og du bliver i stand til bedre at kunne reflektere over, hvad der betyder noget for dig som menneske. Ved at rejse med en gruppe du kender fra højskoleopholdet, får du både den tryghed og inspiration, der gør mødet med lokalbefolkningen i Kenya til en helt unik oplevelse.

Tag med os

Tilmeld dig

Tag på Uldumhøjskole og få en uforglemmelig oplevelse

Ansøgningsfrist

Vi optager elever i august, september, oktober, januar og marts. Du kan vælge fra 5 uger og op til 41 uger. Du kan tilmelde dig direkte på vores hjemmeside

Ugepriser forår 2020

Dobbelt og tremandsværelse med eget bad og toilet 1.395 kr. Enkeltværelse med eget bad og toilet 1.695 kr., Enkeltværelse med bad og toilet på gangen 1.295 kr. Derudover betaler du et indmeldelsesgebyr på 1.000 kr.

Vi er lige her

Uldum Højskole

På Uldum Højskole sammensætter du dit eget skema. Du vælger mellem 60 fag og bestemmer selv om du vil fordybe dig i fx kunst, idræt, psykologi, musik ellersamfundsfag eller om du vil prøve lidt af det hele på tværs af alle områder. Kort sagt kan du på Uldum skræddersy dit højskoleophold. Du får mulighed for at udfordre dig selv og finde ud af hvad du vil. Du får med garanti nye venner og oplever et sammenhold og en åbenhed, som ingen andre steder..Uldum Højskole er en moderne og visionær højskole, med masser af valgmuligheder og faciliteter, hvor den enkelte har frie udviklingsmuligheder inden for fællesskabets rammer.

Uldum Højskole
Højskolebakken 11
7171 Uldum