top
.

BLIV MEJERITRAINEE 

- EN UDDANNELSE MED HOLDBARE INGREDIENSER 

Vidste du, at danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt?
Som mejeritrainee i Arla arbejder du i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din hverdag. 


Som mejeritrainee i Arla lærer du et traditionsrigt håndværk fra bunden, bliver ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.  

Fra trainee til mejerist på godt 3 år

Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skole-ophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier. 

I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden. Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet. Samtidig får du et godt indblik i topmoderne mejeridrift og produktionsprocesser og bliver en del af en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen. 

Den teoretiske del af uddannelsen består af 55 ugers skoleophold på Kold College, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet. Du lærer bl.a. om produktionsudstyr, produktkvalitet, logistik, miljøstyring, hygiejne, mikrobiologi, fysik og kemi. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve. 

Fakta

  • Arla ansætter 60 mejeritrainees i løbet af et år fordelt på 24 mejerier i Danmark. 
  • Uddannelsesforløbet varer 3 år og 1 måned med løn fra første dag. 
  • Elevtiden vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier. 
Læs mere og ansøg 

En uddannelse der åbner døre

Mejeristuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt, og derfor er mulighederne for en karriere i udlandet også til stede. 

Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse. Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddelingeniør eller mejeriingeniør. 

Ingredienserne i din profil 

For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de naturvidenskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer også, at du er ansvarsbevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer. 

Ansøgning og kontakt

Vi ansætter 60 mejeritrainees i løbet af et år, og du kan sende din ansøgning til os hele året på Arla.dk - vi behandler ansøgningerne løbende. Det er muligt at søge ind på flere end 1 mejeri af gangen. 

Adresse
Sønderhøj 14, 8260 Viby J

Website
arla.dk

Se mere
Se videoen

Følg os
Arla