top
.

Cultivate your talent

We Grow Business

Hvem er vi?

We Grow Business

Læs med og lær mere om We Grow Business.

Vi er We Grow Business

We Grow Business er et branchefællesskab, som lægger stor vægt på, at din personlige og faglige udvikling går hånd i hånd. Griber du bolden, er der rig mulighed for at designe din egen karrierevej alt afhængigt af dine interesser og visioner. 

  Branchefællesskab             Small size            Hele landet
 


Branchefællesskab

We Grow Business er et branchefællesskab mellem selvstændige konsulentvirksomheder, der leverer rådgivning i topklasse til landbrugs- og fødevareerhvervet. Tilsammen beskæftiger vores virksomheder mere end 2.000 medarbejdere, der hver dag gør noget ekstra for at skabe vækst og forretningsmæssige resultater hos vores kunder.

Rådgivning

Som den førende leverandør af rådgivning til landbrugs- og fødevareerhvervet er vi altid på udkig efter ambitiøse kandidater inden for områder som økonomi og revision, strategi og ledelse, planter og miljø, HR og kommunikation samt animalsk produktion. 

Personlig og faglig udvikling

I We Grow Business lægger vi stor vægt på, at din personlige og faglige udvikling går hånd i hånd. Griber du bolden, er der rig mulighed for at designe din egen karrierevej alt afhængigt af dine interesser og visioner.

Mød os!

Bliv inspireret

Mød Rikke og Emil og hør om deres arbejde som konsulenter.

We Grow Business - The Career Game

We Grow Business - The Career Game simulerer en dag som konsulent i en af vores 31 konsulentvirksomheder landet over. Spillet bygger på en konkret case, der tester dine evner til at rådgive en stor og kompleks fødevareproducent inden for områder som revision, finansiering, strategi og forretningsudvikling.

Din karrierevej

Er du til vækst?

Landbrug, relationer, specialist, rådgivning og faglighed.

Din fremtid

Vælg en karriere, hvor du får mulighed for at dyrke dit talent. Hvor du bruger alle dine kompetencer til at skabevækst og forretningsmæssige resultater.

Vær med til at udvikle

Dansk landbrug er ikke, hvad det har været. Det er meget mere. Vælg en karriere, hvor du er med til at udvikle fremtidensprofessionelle landbrugs- og fødevarevirksomheder.

Se virksomhederne bag

Du finder virksomhederne bag We Grow Business i hele Danmark.

Bliv en af os

Bliv en del af vores talentdatabase

Tilmeld dig vores talentdatabase og få tilbud om ledige stillinger eller studiesamarbejdsmuligheder og events inden for lige nøjagtigt dit område.

Talentdatabase

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du en del af vores talentdatabase.

Du kommer ikke til at høre fra os dagligt, for vi ved godt, at der let bliver fyldt med nyhedsbreve i din indbakke.Men du hører fra os, når vi har noget helt særligt at fortælle dig. Det kan være om spændende events, ledige stillinger eller andre karriererelevante nyheder. 

Ledige jobs og samarbejder

Er du på jagt efter drømmejobbet? Se alle ledige jobs og studiesamarbejdsmuligheder i virksomhederne bag We Grow Business. 

Vi er lige her

We Grow Business

I We Grow Business lægger vi stor vægt på, at din personlige og faglige udvikling går hånd i hånd. Griber du bolden, er der rig mulighed for at designe din egen karrierevej alt afhængigt af dine interesser og visioner. We Grow Business er et branchefællesskab mellem selvstændige konsulentvirksomheder, der leverer rådgivning i topklasse til landbrugs- og fødevareerhvervet.

We Grow Business
Agro Food Park 15
8200 Aarhus