top
.

BDO

Hvem er vi?

BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Vi er BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er blandt landets fire største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Med 31 danske kontorer og et kontor i Grønland er vi den rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som er bedst repræsenteret lokalt i Danmark. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere i Danmark, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt 68.000 medarbejdere i 158 lande.

  Rådgivning, revision og regnskab                     Large size              Hele landet

Gode råd gør en forskel

Vi kender værdien af gode råd. Hver dag rådgiver vores konsulenter og revisorer deres kunder om alt fra køb og salg af virksomheder, skat, moms og cybersikkerhed til persondataforordningen, IT rådgivning, regnskab og revision. Uanset hvad, så er god rådgivning altid det, der er i fokus. Vil du være med til at give gode råd? Så er du måske vores nye trainee.

Sammen skaber vi værdi

BDO er en videnvirksomhed, hvor relationerne har stor betydning. Vi arbejder målrettet for en kultur, hvor vi med udgangspunkt i vores forretningsmæssige mål udfordrer hinanden til at udnytte vores fulde potentiale, såvel fagligt som menneskeligt.

Hos os prioriteres relationer, respekt, samarbejde, indlevelse og initiativ. I BDO møder vi hinanden og omverdenen i øjenhøjde, og der er ikke langt fra trainee til direktør. 

Mød os!

Dine muligheder

Gode råd gør en forskel - bliv revisortrainee hos BDO

Selvom man er ung, når man starter som trainee, får man hurtigt meget ansvar. Jeg sidder med mange forskellige arbejdsopgaver og kunder, og det er sjovt at møde både de små enkeltmandsvirksomheder og de større selskaber med flere hundrede ansatte. Sideløbende læser jeg HD på universitetet to gange om ugen efter arbejde sammen med de andre trainees fra kontoret.”

Mikkel, 2. års trainee hos BDO Aarhus
Læs hele interviewet

Det, at man som ny medarbejder hos BDO, får en mentor, er medvirkende til, at man får en tryg start på arbejdsmarkedet. Vores trainees kommer aldrig til at føle sig alene, og de behøver heller aldrig være i tvivl om, hvordan en opgave skal udføres. Med en mentor får man den rette vejledning fra starten, hvilket er med til at skabe et godt grundlag for det videre uddannelses- og måske karriereforløb i BDO.”

Sisse, mentor hos BDO Aalborg
Læs hele interviewet

Din karrierevej

Revisortrainee hos BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Uddannelsesforløbet

Som BDO trainee bliver du en del af et to-årigt internt uddannelsesforløb, som er praktisk orienteret. Målet er at skabe det bedst mulige værktøjsmæssige fundament for at kunne rådgive og være revisor over for kunderne. 

Du får en grundig introduktion til teori og værktøjer samt meget praktisk undervisning af vores fagligt dygtige undervisere. Kursusformen er afvekslende med syv moduler fordelt over to år og en række webinarer. 

På kurserne er du sammen med de andre BDO trainees, og du får dermed et stort netværk på tværs af BDO.

En uddannelse der åbner døre 

Hos BDO får du som revisortrainee talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere. Du bliver fremtidens rådgivende revisor; for i fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser. 

Du kommer rundt i alle kroge af revisorfaget, og får hurtigt lov til at prøve kræfter med egne opgaver, som du går til med gejst og engagement. Vi ved,at indlevelse skaber udvikling, og derfor er vi klar med en lærerig traineetid til dig.


BDO Business Game

Har du lyst til at prøve kræfter med opgaven som rådgivende revisor? 
90 minutters underholdende læring med højt fagligt niveau!

BDO Business Game giver via regnskabsmæssige opgaver en indsigt i, hvordan det er at arbejde som rådgivende revisor. Spillet er fyldt med realistiske udfordringer, konkrete opgaver og beslutninger, som I skal tage stilling til undervejs, efterhånden som spillet udvikler sig.

Mentorordning

Når du starter hos BDO får du tildelt en mentor, som guider og hjælper dig. En mentor er en erfaren person, som sætter sig ind i situationen, du står i og som fokuserer på at guide dig. Mentoren deler gennem vejledning, rådgivning, coaching og feedback ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte din udvikling og trivsel på arbejdspladsen.

Læs mere om mentorforløbet

Bliv en af os

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du være fremtidens revisor? Vi søger nye trainees med start i september 2018.

Hvad skal der til?

BDO trainees har oftest en gymnasial uddannelse eller en uddannelse fra ét af erhvervsakademierne eller fra universitetet, som er afsluttet eller, som forventes afsluttet med et godt resultat.

Måske har du haft sabbatår fra studierne, hvor du enten har arbejdet eller rejst. Din interesse for tal, regnskaber og ikke mindst for rådgivning er stor, og derudover skal du kunne lide at arbejde med mennesker, og vi forestiller os, at du ved siden af skolen har en aktiv fritid og trives med at samarbejde og gå efter resultatet.

En BDO-trainee kendetegnes ved at være:

  • Udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker 
  • Analytisk og med evner for at se muligheder 
  • Empatisk og udvise indlevelsesevne 
  • Interesseret i og have evner for at forstå tal  
  • Systematisk og struktureret 
  • Potentiel leder med gode kommunikationsevner 
  • Interesseret i verden omkring sig.

Ledige stillinger


Trainee til privat revision

Som trainee inden for privat revision er du godt på vej til en status som dansk erhvervslivs nærmeste rådgiver. Som revisor kommer du helt tæt på kunderne og alle aspekter af deres virksomhed, og du vil opleve, at du hurtigt bliver givet ansvar for egne opgaver. Det betyder dog ikke, at du kommer til at stå alene, og du vil have både en mentor og mange andre kollegaer at læne dig op ad.


Trainee til offentlig revision

Som trainee inden for offentlig revision kommer du tæt på den store udvikling, der i øjeblikket foregår i den offentlige sektor i Danmark. Du kommer med fra start til slut i store som små projekter, hvor du vil opleve, at du får mere ansvar, desto mere du lærer. Uanset hvor meget du lærer, vil du dog aldrig stå alene, og du har altid en mentor (og andre kollegaer) at læne dig op ad).

Vi er lige her

BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO.BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er blandt landets fire største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. 

BDO
Kystvejen 23
8000 Aarhus

T: (+45) 89 30 78 00
E: bdo@bdo.dk
W: bdo.dk