FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Bliv trainee hos

BDO

Hvem er vi

Vær med til at tegne fremtiden - bliv trainee hos BDO

Revision

Large size

Hele landet


BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Med 32 danske kontorer og et kontor i Grønland er vi den rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som er bedst repræsenteret lokalt i Danmark. BDO i Danmark beskæftiger over 1.300 medarbejdere i Danmark, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande.

Revisortrainee

Som revisortrainee kommer du til at udføre rådgivnings- og revisionsopgaver for en bred kundekreds og mange forskellige brancher, hvor der konstant er rettet fokus på de enkelte kunder og deres vækst. Du får dermed en dyb indsigt i de forskellige opgaver der forventes, når man er udlært trainee indenfor revision & regnskab, rådgivning og skat & moms. Det er vigtigt, at du indgår i tæt kundekontakt og trives med at løse forskellige faglige udfordringer i overensstemmelse med virksomhedernes specifikke værdier og behov.

Business Services & Outsoursing trainee

Som trainee i BSO kommer du tæt på dine kunder, og du bliver virksomhedernes betroede sparringspartner, der rådgiver med tal og indsigter. BSO servicerer BDO’s kunder, og din hverdag vil derfor bestå af mange forskellige kundeopgaver. Du får tilmed stor indsigt i det danske erhvervsliv qua din store kontaktflade til den brede kundekreds og de mange virksomhedstyper.

Mød os

Dine muligheder som trainee

Trainee i BDO

BDO tilbyder talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere.

Som BDO trainee er din interesse for tal, regnskaber og ikke mindst rådgivning stor. Du kan lide at arbejde med mennesker, du er empatisk og god til at skabe kontakt. Vi forestiller os, at du trives med at samarbejde og med at gå efter de bedste resultater.

Fra din første dag vil du blive betragtet som ægte BDO’er. Du får opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Vi er både lokalt, nationalt og internationalt orienterede, og du får således mulighed for at arbejde med hele paletten af opgaver for kunder. Du får en stor kontaktflade til forskellige kundetyper samt et godt indblik i dansk erhvervsliv.

I takt med at dine erfaringer og kompetencer vokser, udvikler dine arbejdsopgaver sig, og du får mere ansvar. Mange af arbejdsopgaverne bliver løst i teams, men du vil også hurtigt få ansvar for både kunder og egne opgaver. Det giver tætte relationer til både kolleger og kunder.

I BDO ved vi, at indlevelse skaber udvikling. Derfor er vi klar med en lærerig traineetid til dig.

Mød en BDO trainee

Få et indblik i nogle af vores nuværende trainees’ hverdag, muligheder og ambitioner og mød en af deres mentorer.

Mikkel Rokkjær

Senior Assistant og mentor for trainees
 

Maria Duus

Trainee, uddannet finansøkonom og læser nu HD

Sebastian Almlund

Trainee og uddannet cand.merc.aud.
 

Din karrierevej

Trainee hos BDO

Uddannelsesforløbet

Som trainee bliver du en del af BDO’s 2 årige interne traineeforløb. Forløbet er opbygget med en række trin, hvor der både vil være undervisning, hvor du møder fysisk op, og undervisning i form af forskellige videokurser, webinarer, e-learning mv.

For os er det vigtigt at give vores trainees den bedst mulige uddannelse, og derfor er den både involverende, deltagende og engagerende. Det betyder, at du ikke bliver mødt af otte timers planchegennemgang, men i stedet af masser af cases, dialoger, refleksionsøvelser, spørgsmål og quiz. Indlæringen på uddannelsen bliver understøttet af dit daglige arbejde på det lokale BDO-kontor, hvor indholdet på uddannelsen omdannes til arbejde i praksis. Netop denne kombination af teori og praksis er med til at udvikle stærke kompetencer hos vores trainees.

I BDO er vi naturligvis opmærksomme på, at vores trainees ikke kommer med samme uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. På enkelte kurser vil undervisningen derfor blive delt i to hold alt efter, hvilken og hvor meget erfaring du har.

En uddannelse der åbner døre

Hos BDO får du som revisortrainee talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere. Du bliver fremtidens rådgivende revisor; for i fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kommer rundt i alle kroge af revisorfaget, og får hurtigt lov til at prøve kræfter med egne opgaver, som du går til med gejst og engagement. Vi ved, at indlevelse skaber udvikling, og derfor er vi klar med en lærerig traineetid til dig.

Mentorordning

Når du starter hos BDO får du tildelt en mentor, som guider og hjælper dig. En mentor er en erfaren person, som sætter sig ind i situationen, du står i og som fokuserer på at guide dig. Mentoren deler gennem vejledning, rådgivning, coaching og feedback ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte din udvikling og trivsel på arbejdspladsen.

Livet som revisortrainee

Vil du vide mere om livet som revisortrainee hos BDO? Så tjek vores tre videoer med Anders Bro herunder.

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 1
 

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 2

Livet som revisortrainee med Anders Bro - del 3
 

Bliv en af os

Vi søger nye trainees med start i september 2024

Hvad skal der til?

BDO trainees har oftest en gymnasial uddannelse eller en uddannelse fra ét af erhvervsakademierne eller fra universitetet, som er afsluttet eller, som forventes afsluttet med et godt resultat.

Måske har du haft sabbatår fra studierne, hvor du enten har arbejdet eller rejst. Din interesse for tal, regnskaber og ikke mindst for rådgivning er stor, og derudover skal du kunne lide at arbejde med mennesker, og vi forestiller os, at du ved siden af skolen har en aktiv fritid og trives med at samarbejde og gå efter resultatet.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker
  • analytisk og har evnen til at se muligheder
  • god til at udvise indlevelsesevne
  • interesseret i og har evner for tal
  • systematisk og struktureret
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer
  • interesseret i relationer i verden omkring dig

Tre gode grunde til, at du skal blive trainee:

1. Du får mulighed for at udvikle dig og karrierestigen er stejl

2. Du får en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kunder.

3. Du bliver en del af et stort og stærkt fællesskab.

Ledige stillinger

Revisortrainee

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024

Business & Outsourcing trainee

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

BDO
Havneholmen 29
1561 København
T: (+45) 39 15 52 00

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®