top
.

Bliv professionel stylist med mange funktioner.

Art of Style and Makeup

Hvem er vi?

Art of Style and Makeup

Allerede mens du er under uddannelse, får du mulighed for at tage aktivt del i styling, håropsætning og makeup forud for en række forskellige events!

Vi er Art  of Style and Makeup

Hos Art of Style and Makeup på Kgs. Nytorv i København får du den bedste og mest indholdsrige erhvervsuddannelse som international stylist, makeup artist og negletekniker. 

  Privat uddannelse        København
 


Eksperter i makeup og styling

Art of Style and Makeup har 17 års erfaring i at uddanne landets bedste og mest kvalificerede stylister og makeup artister. Vi er eksperter indenfor makeup, historisk makeup og styling af hår, og vores kompetencer bruges blandt andet i forbindelse med modeshows, reklamefilm, TV, teaterforestillinger, filmproduktioner, photoshoots, musikvideoer, koncerter og andre events, hvor fremtoningen har afgørende betydning. Hos os får du en praktisk funderet og meget bredspektret uddannelse, hvor du allerede under uddannelsen får mulighed for at arbejde professionelt med styling og makeup både i Danmark og internationalt.

Københavns midtby som inspiration

Vi gør dagligt brug af byens mange faciliteter til billeder af de flotte færdiglavede makeupper og den totale styling. Vi samarbejder med mange dygtige fotografer, musikere, designskoler, modelbureauer, makeup- og hudplejefirmaer samt tv og filmbranchen, så vores elever får mulighed for at prøve deres nye kundskaber af i praksis. Vores elever deltager blandt andet i opgaver i forbindelse med TV, film, musikvideoer, modeshows, og events, hvor de får lov til at stå for styling og makeup. Det giver dem både uvurderlige muligheder for praktisk erfaring samt et stort netværk indenfor branchen, der gør det lettere for dem at finde drømmejobbet efter endt uddannelse.

Linda Christensen, direktør og indehaver af Art of Style and Makeup

Linda Christensen er kvinden bag Art of Style and Makeup. Hun er desuden uddannet kosmetolog og professionel makeup artist. Hun har undervist og administreret makeup artist skolen, Art of Makeup, som hun købte i 1999, og har senere tilført skolen en professionel stylist uddannelse. I den forbindelse blev skolens navn udvidet til Art of Style and Makeup. I dag fungerer Linda Christensen som skolens studievejleder og varetager alt administrativt arbejde, herunder skemaplanlægningen og koordineringen af de mange jobs og events, eleverne og de nyuddannede stylister og makeup artister tager del i.

Mød os!

Tidligere elever fortæller

"Jeg kan på det varmeste anbefale skolen Art of Makeup til dem der vil tage uddannelsen som prof. Makeup Artist. Tak Linda for en fed skole!!"

Jeg har f.eks. været ude på Godmorgen Danmark på TV2 og lægge makeup på pigerne fra Djämes Braun´s musikvideo Fugle, så har jeg lagt makeup til en film plakat for Dansk Film Studie lavet musikvideoer, tv reklamer, Jackpot & Cottonfield Modeshow, kortfilm, samt diverse fotoshoots. Jeg er slet ikke i tvivl om jeg endelig har fundet min rette hylde, og nu kan jeg slet ikke vente på at komme ud og arbejde indenfor branchen fuld tid, og jeg kan kun takke Art of Style for at give mig motivationen og værktøjerne til at komme i gang.

Pernille

Jeg havde arbejdet som tjener i 9 år i 2006. Var blevet træt af dette og ville prøvet noget helt andet og nyt i mit liv. En af mine venner sa til mig at jeg var så kreativ så hvorfor ikke prøve at blive Make-up Artist. Jeg søgte lidt på nettet og fandt skolen Art of Makeup. Efter grundige overvejelser meldte jeg mig ind på skolen. Jeg startede på uddannelsen som Prof. Makeup Artist i januar 2007. Jeg startet og fandt hurtigt ud af at jeg havde fået en lærer der kunne sit kram!! Carina som var vores lærer, lærte os tingene på en fed måde og var et stort plus for klassen som osse var et mega godt team!!

Nicolaj Mortensen

Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side

"Jeg er en gammel elev fra Art of Style skole. Jeg var rigtig glad for, at jeg fik færdiggjort min uddannelse. Jeg har udviklet mig rigtig meget, især min kreative side. Jeg har arbejdet med forskellige fotografer, og har min egen virksomhed, hvor jeg på nuværende tidspunkt designer mine egne kollektioner. Min udvikling på Art of Style, har givet mig mange forskellige muligheder, b.la. hvor jeg selv styler modeller, både hår og make-up. En så kort uddannelse, som giver mig en stor mulighed i min fremtid. Jeg har været til flere modeshows såsom i Italien, Sicilien, til et internationalt modeshow, hvor jeg repræsenterede Danmark med min kollektion VK." - Vesna

Dine muligheder

Den bedste og mest indholdsrige erhvervsuddannelse

Vi giver dig de bedste muligheder for at job i fremtiden!

Omsætte teori til praksis

Når du uddanner dig hos Art of Style and Makeup, gennemgår du et nøje planlagt forløb, hvor teori og praktisk træning kombineres optimalt. På den måde sikrer vi, at du lærer så meget som muligt om alle fagets mange facetter. For at blive en dygtig stylist og makeup artist skal man vide meget, men man skal også have tid til at omsætte viden til praktiske erfaring. 

Mulighed for træningsjobs 

For at du får de bedste jobmuligheder efter endt uddannelse, er skolen meget behjælpelig med træningsjobs undervejs i din uddannelse, så du får både praktisk erfaring og et unikt netværk indenfor mode- og skønhedsindustrien.

Både dansk og internationalt eksamensdiplom

Du modtager både et dansk og et internationalt eksamensdiplom, når du afslutter din uddannelse hos os. Herefter vil du have gode muligheder for at få et attraktivt job i denne spændende branche både i Danmark og i udlandet. Desuden modtager du diplom på Dinair airbrush kursus og på hårstyling kurset, da du får tilbud om, at kunne tage disse kursus gratis under din uddannelse, kun med betaling af egne materialer. For at kickstarte din karriere, registrerer vi dig samtidig i skolens jobkartotek, så vi kan anbefale dig til potentielle arbejdsgivere.

Bliv en af os

Kom godt igang

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et personligt møde på Art of Style and Makeup på Kgs. Nytorv, hvor vi vil fortælle dig meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til en strålende karriere.

De bedste undervisere

Hos Art of Style and Makeup underviser nogle af fagets dygtige fagfolk, der ud over at fungere som lærere også arbejder aktivt i branchen. På den måde sikrer vi, at vores undervisere altid er up to date med de nyeste trends og tendenser. På skolen er rammerne optimale og undervisningen professionel, så her får eleverne de optimale muligheder for at udvikle og forfine deres evner og teknikker.

Vi går ikke på kompromis

Dine teknikker, praktiske erfaring og store produktkendskab er i sidste ende det, der gør dig til en bedre stylist og makeup artist. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten hverken i undervisningen eller i vores valg af produkter, og derfor vil du her på skolen, komme til at arbejde med produkter fra Mac Cosmetics og Makeup Studio.

Find din uddannelse

Stylist

Stylist uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med det komplette udtryk, hvor makeup, hår og tøj går op i en helhed. Du får en bred og alsidig erhvervsuddannelse, der giver dig indsigt og viden omkring de mange, forskellige funktioner, man har som stylist.

Makeup artist

Går du med drømmen om at blive makeup artist, så kan du nu sikre dig en plads på vores erhvervsuddannelse i København. Her vil du lære de mange forskellige teknikker, man skal beherske som professionel makeup artist. Du vil blandt andet lære om forskellige hudtyper, morfologi og diverse præparater.

BIO SCULPTURE Gel Grund-uddannelse til Negletekniker

Undervisningen til Bio Sculpture Negletekniker hos Art of Style and Makeup gennemføres af certificerede Bio Sculpture Gel undervisere. Du behøver ingen kendskab til negle når du starter uddannelsen. Du vil igennem uddannelsen blive undervist i både teori og praksis.

Vi er lige her

Art of Style and Makeup

Art of Style and Makeup er placeret i skønne lokaler midt i København.Vil du vide mere om skolen og vores uddannelser, er du velkommen til at kontakte os og aftale et personligt møde.

Art of Style and Makeup
Kgs. Nytorv 21 B 
1050 København K.

T: (+45) 33 15 60 70
Vejleder: (+45) 33 16 17 00
E: Lc@styleandmakeup.dk
W: styleandmakeup.dk