top
.

BDO

Hvem er vi?

BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Vi er BDO

BDO Statsautoriseret Revisionsaktieselskab er en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er et af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Med 32 danske kontorer og et kontor i Grønland er vi den rådgivnings- og revisionsvirksomhed, som er bedst repræsenteret lokalt i Danmark. BDO i Danmark beskæftiger over 1.300 medarbejdere i Danmark, mens det verdensomspændende BDO netværk har godt 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande.

  Rådgivning, revision og regnskab                     Large size              Hele landet

Gode råd gør en forskel

Vi kender værdien af gode råd. Hver dag rådgiver vores konsulenter og revisorer deres kunder om alt fra køb og salg af virksomheder, skat, moms og cybersikkerhed til persondataforordningen, IT rådgivning, regnskab og revision. Uanset hvad, så er god rådgivning altid det, der er i fokus. Vil du være med til at give gode råd? Så er du måske vores nye trainee.

Sammen skaber vi værdi

BDO er en videnvirksomhed, hvor relationerne har stor betydning. Vi arbejder målrettet for en kultur, hvor vi med udgangspunkt i vores forretningsmæssige mål udfordrer hinanden til at udnytte vores fulde potentiale, såvel fagligt som menneskeligt.

Hos os prioriteres relationer, respekt, samarbejde, indlevelse og initiativ. I BDO møder vi hinanden og omverdenen i øjenhøjde, og der er ikke langt fra trainee til direktør. 

Mød os!

Dine muligheder

Gode råd gør en forskel - bliv revisortrainee hos BDO

"Det er vigtigt, at man som trainee får en god start på sin karriere i BDO. Derfor er det vigtigt, at de sidder sammen med en, de føler sig tryg ved, så de kan spørge om hjælp. Som trainee i BDO kommer man til at stå på egne ben rigtig hurtigt, så derfor er det også rart at vide, at man sidder på kontor med en, der altid er klar til at hjælpe.”

Anders Madsen, mentor hos BDO
Læs hele interviewet

"Jeg er vild med den veksel, der er mellem teori og praksis. Man lærer en masse teori på de interne kurser og får derefter tid til at bruge den viden i praksis. Jeg er også glad for, at man som trainee hurtigt får meget ansvar. Vi får ikke kun de små opgaver, men vi er med i det hele. Vi opstiller regnskaber, er med ude på revision og ude ved kunderne.”

Maria Duus, 1. års trainee hos BDO
Læs hele interviewet

Din karrierevej

Revisortrainee hos BDO

Vær med til at tegne fremtiden - bliv revisortrainee hos BDO

Uddannelsesforløbet

Som revisortrainee bliver du en del af BDO’s 2 årige interne traineeforløb. Forløbet er opbygget med en række trin, hvor der både vil være undervisning, hvor du møder fysisk op, og undervisning i form af forskellige videokurser, webinarer, e-learning mv.

For os er det vigtigt at give vores trainees den bedst mulige uddannelse, og derfor er den både involverende, deltagende og engagerende. Det betyder, at du ikke bliver mødt af otte timers planchegennemgang, men i stedet af masser af cases, dialoger, refleksionsøvelser, spørgsmål og quiz. Indlæringen på uddannelsen bliver understøttet af dit daglige arbejde på det lokale BDO-kontor, hvor indholdet på uddannelsen omdannes til arbejde i praksis. Netop denne kombination af teori og praksis er med til at udvikle stærke kompetencer hos vores trainees.

I BDO er vi naturligvis opmærksomme på, at vores trainees ikke kommer med samme uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. På enkelte kurser vil undervisningen derfor blive delt i to hold alt efter, hvilken og hvor meget erfaring du har.

En uddannelse der åbner døre

Hos BDO får du som revisortrainee talentudvikling, der baner vejen for en spændende karriere. Du bliver fremtidens rådgivende revisor; for i fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kommer rundt i alle kroge af revisorfaget, og får hurtigt lov til at prøve kræfter med 
egne opgaver, som du går til med gejst og engagement. Vi ved, at indlevelse skaber udvikling, og derfor er vi klar med en lærerig traineetid til dig.


BDO Business Game

Har du lyst til at prøve kræfter med opgaven som rådgivende revisor? 
90 minutters underholdende læring med højt fagligt niveau!

BDO Business Game giver via regnskabsmæssige opgaver en indsigt i, hvordan det er at arbejde som rådgivende revisor. Spillet er fyldt med realistiske udfordringer, konkrete opgaver og beslutninger, som I skal tage stilling til undervejs, efterhånden som spillet udvikler sig.

Mentorordning

Når du starter hos BDO får du tildelt en mentor, som guider og hjælper dig. En mentor er en erfaren person, som sætter sig ind i situationen, du står i og som fokuserer på at guide dig. Mentoren deler gennem vejledning, rådgivning, coaching og feedback ud af sine erfaringer og kompetencer for at støtte din udvikling og trivsel på arbejdspladsen.

Læs om mentorforløbet

Bliv en af os

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du være fremtidens revisor? Vi søger nye trainees med start i september 2021.

Hvad skal der til?

BDO trainees har oftest en gymnasial uddannelse eller en uddannelse fra ét af erhvervsakademierne eller fra universitetet, som er afsluttet eller, som forventes afsluttet med et godt resultat.

Måske har du haft sabbatår fra studierne, hvor du enten har arbejdet eller rejst. Din interesse for tal, regnskaber og ikke mindst for rådgivning er stor, og derudover skal du kunne lide at arbejde med mennesker, og vi forestiller os, at du ved siden af skolen har en aktiv fritid og trives med at samarbejde og gå efter resultatet.

Som BDO-trainee er du:

  • udadvendt og interesseret i kontakt med andre mennesker 
  • analytisk og har evnen til at se muligheder 
  • god til at udvise indlevelsesevne 
  • interesseret i og har evner for tal  
  • systematisk og struktureret 
  • god til at lede og har gode kommunikationskompetencer 
  • interesseret i relationer i verden omkring dig

Ledige stillinger


Trainee til privat revision

Som trainee inden for privat revision er du godt på vej til en status som dansk erhvervslivs nærmeste rådgiver. Som revisor kommer du helt tæt på kunderne og alle aspekter af deres virksomhed, og du vil opleve, at du hurtigt bliver givet ansvar for egne opgaver. Det betyder dog ikke, at du kommer til at stå alene, og du vil have både en mentor og mange andre kollegaer at læne dig op ad.


Trainee til offentlig revision

Som trainee inden for offentlig revision kommer du tæt på den store udvikling, der i øjeblikket foregår i den offentlige sektor i Danmark. Du kommer med fra start til slut i store som små projekter, hvor du vil opleve, at du får mere ansvar, desto mere du lærer. Uanset hvor meget du lærer, vil du dog aldrig stå alene, og du har altid en mentor (og andre kollegaer) at læne dig op ad.

Vi har afsluttet rekrutteringen til 2021 inden for offentlig revision, men du kan læse mere om vores trainee-program via knappen. 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

BDO
Kystvejen 23
8000 Aarhus
T: (+45) 89 30 78 00