top
.

Højt fagligt niveau og specialistuddannelser

Sexologiskolen

Hvem er vi?

Sexologiskolen

Læs med og find ud af, om en uddannelse på Sexologiskolen er noget for dig. 

Vi er Sexologiskolen

Sexologiskolen er en moderne sexologiskole, der har fokus på det hele menneske. Sexologiskolen har 7 uddannelser, sexolog, og parterapeut, og de 5 specialistuddannelser. Alle 7 uddannelser med eksamen og certificering. Holdstørrelse København op til 30 elever. Århus op til 30 elever. Oslo 30 elever.

 Private uddannelser      Small size     København, Aarhus, Oslo og Thorshavn/Færøerne (i 2019)
 


Uddannelserne

Sexolog og Parterapeut er som venstre og højre ben. Og hertil er der 5 innovative og unikke specialistuddannelser, som hver især omhandler specifikke områder, der gør det muligt for den enkelte studerende, at specialisere sig yderligere, på udvalgte relevante områder. Adgangskravene for at læse Specialistuddannelserne er empati, et godt hoved + relevant faglig baggrund. 

Varighed

Sexolog er på 13 moduler á 3 dage (fredag-lørdag-søndag) og varer ca. 1 1/2 år. Opstart hvert år. Parterapeut varer ligeledes 13 moduler á 3 dage (fredag-lørdag-søndag) og varer ca. 1 1/2 år. Opstart hvert 1,5. år. Uddannelserne kan tages samtidigt, efter hinanden el. hver for sig. Specialistuddannelserne er alle 5 på 4 moduler (3 mod. á 3 dage og 1 á 2 dage) og varer ca. 1/2 år. Opstart gennemsnitlig hvert 2.-3. år.

Yazmin Fox Eisen, stifter af Sexologiskolen

Sexolog & Stifter af Sexologiskolen, fast blogger og skribent for Søndagsavisen.dk. Yazmin Fox Eisen er uddannet i almen og klinisk sexologi i Danmark, det tidligere Dansk Sexologisk Institut, samt på Gøteborg Universitet, psykologisk fakultet, hvor hun også har fungeret som gæstelærer.

Før det har Yazmin igennem 7 år taget uddannelse indenfor østens sexologi, erotisk tantra, tantra yoga og ayurveda. Yazmin har arbejdet intensivt og undervist inden for disse områder igennem de sidste godt 20 år. 

Til dagligt bestyrer Yazmin Fox Sexologiskolen, underviser og modtager klienter individuel og par inden for moderne sexologi såvel som erotisk tantra og helse.

Mød os!

Læs om andres oplevelse

Mød studerende og tidligere studerende og læs om deres oplevelse og bliv inspireret.  

    

Uddannelserne på Sexologiskolen og de fantastiske forelæsere Yazmin Fox Eisen sørger for, giver en utrolig bred , varieret og professionel ekspertise og træning.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette netop er med til, at jeg som færdiguddannet fra Sexologiskolen virkelig er godt klædt på til at kunne hjælpe mange forskellige slags klienter.

Når jeg holder foredrag, skriver blogindlæg og holder interviews, trækker jeg netop på den enorme fagkundskab, jeg her har modtaget.

Yazmin Fox, med hendes varme personlighed, holder heller ikke igen med at dele ud både af erfaringer og viden. Jeg vil altid kunne henvise til både Yazmin Fox og Sexologiskolen med god og rolig samvittighed.

Louise Eistrup, Parterapeutstuderende og Sexolog. 

      

Vi havde forleden besøg af Sexolog Yazmin Fox, indehaver af Sexologiskolen, på Tårnby bibliotek. Et foredrag åben og relevant for alle, unge og ældre, kvinder og mænd, om tantra, seksualitet og parforhold. Jeg havde længe glædet mig til det, og det blev en rigtig god aften, med flot fremmøde, fra nær og fjern – en fin og berigende oplevelse. Der blev hurtigt en rigtig god stemning, med livlig debat, åbenhed og hjerterum. Brugerne/ tilhørerne fik stillet mange gode spørgsmål og der kom masser af nye lånere i biblioteket.

Jeg vil varmt anbefale Yazmin Fox, til andre biblioteker mm. Jeg fik mange positive tilbagemeldinger fra tilhørerne – også mange som jeg ikke har set før! Vi var på biblioteket meget tilfredse med arrangementet. Yazmin Fox er utrolig behagelig, kompetent og vidende og en virkelig god formidler!

Tine Gitz Lundsgaard, Bibliotikar, Tårnby Hovedbibliotek 

      

I 2009 valgte jeg at læse til sexolog på Sexologiskolen ved siden af min psykologuddannelse. Jeg valgte Yazmins uddannelse, fordi jeg vidste, at jeg ville blive udfordret og uddannet på et højt niveau, og fordi jeg oplevede en integritet og visdom omkring Yazmins tilgang til sexologien, samt hendes vision om at bygge bro mellem spiritualitet og videnskab.

Jeg har taget 3 værdifulde ting med mig: En mangfoldighed af teorier, praksisser, redskaber og analysemåder indenfor det sexologiske fagområde. En uvurderlig indre rejse og modningsproces, både personligt og fagligt. Venskaber og samarbejdsrelationer, som er min evige motivations- og inspirationskilde.

Uddannelsen har haft en stor betydning for mig personligt. Den har introduceret mig til nye måder at forstå og opleve kærlighed og sex og inspireret mig til at søge i en spirituel retning.

Idag driver jeg min egen praksis som psykolog og sexolog i indre by København.

Michelle Miller, Sexolog og Psykolog

      

Gennem mit studie på Sexologiskolen har jeg gennemgået stor forandring, både personligt og fagligt. Personligt har det været givende at møde inspirerende undervisere og medstuderende. Skolen giver rum til et åbent og ærligt interessefællesskab, hvor læringsprocessen bakkes op af positivitet og forståelse. Vha. pensum, foredrag, case-arbejde og egenterapi føler jeg mig i dag faglig kompetent til at rådgive klienter i min praksis som selvstændig sexolog.

Sexologiskolen giver mulighed for fordybelse i netop det, man brænder for. For mit eget vedkommende gælder det seksuelle minoriteter, herunder sadomasochisme. Da jeg har at gøre med tabuiserede emner, har det været befriende at kunne diskutere disse med rummelige undervisere og medstuderende. I dag udbreder jeg kendskab omkring seksuelle minoriteter på min facebookside. Læren om sexologi har givet mig lyst til at lære mere om mennesket – derfor læser jeg i dag til psykolog.

Yazmin har skabt Sexologiskolen ud fra sine egne værdier, og det er tydeligt at mærke, at Yazmin brænder for sit fag. Derfor er det også en fornøjelse at modtage undervisning af Yazmin om bl.a. tantra, meditation og ayurveda. Udover at være en dygtig formidler tager Yazmin også altid tiden til at kære sig om sine studerende på et personligt plan.Jeg giver Sexologiskolen mine varmeste anbefalinger.

Anna Opsal, Sexolog og stud.psyk

Yazmin Fox Eisen

I mit arbejde, er det vigtigste ikke, at have ret, men at hjælpe til en højere bevidsthed indenfor området, og et generelt sundere, gladere og mere balanceret liv – og underliv. 

På samme måde er min mission at være med til at bære gode teknikker og brugbar viden frem – til at hjælpe det moderne menneske, fra ubalancer til balancer – og fra et balanceret liv til et sublimt liv, hvor vi hele tiden udvikler os og mere og mere, udnytter vores fulde potentiale.

Dine muligheder

Fokus på det hele menneske

På Sexologiskolen ligger fokus på det HELE menneske – med det udgangspunkt, at sex og underliv er både naturlige og vigtige dele af livet. 

Professionel tilgang

Der er ingen seksuelle manifestationer på uddannelserne. Der er en professionel tilgang til stoffet, ligesom der er en respekt omkring den enkelte elevs person og grænser.

Uddannelse til sexolog henvender sig både til mænd og kvinder, hvilket bl.a. afspejles i undervisningsemnerne, og i at underviserne på uddannelsen består af både kvinder og mænd.

Den inviterer til et tværfagligt forum for uddannelsestagerne. Og vi kan oplyse at der blandt uddannelsestagere som pt. har ansøgt og er optaget, befinder sig både sygeplejersker, lærere, jordemødre og en udgivende forfatter, indenfor området.

Dybdegående billede 

Vi satser på det nordiske forum, netværk og samarbejde. Eleverne på uddannelsen vil derfor møde de bedste forelæsere fra Danmark såvel som de øvrige nordiske lande. Uddannelsen til Sexolog, er en levende uddannelse, med spændende undervisere, emner og med flere studieture i ind- og udland, i løbet af de to år.

Fokus vil være, at give eleverne et sandt og dybdegående billede af de egentlige seksuelle problematikker, som det moderne menneske oplever. Give dem teknikkerne til at hjælpe dér, hvor problemerne virkelig er, og følge klienterne helt ud af problematikkerne – med det mål, at skabe lykkelige nætter til lykkelige dage!

Kom til introaften på Sexologiskolen

INTRO på Sexologiskolen København, Århus, Aalborg og Esbjerg. INTRO er især for dig, der tænker på at læse til Sexolog & Parterapeut, og Specialistuddannelserne. På Introaftenerne fortæller Yazmin Fox Eisen om uddannelserne, underviserne, pensum, opgaver, eksamen, egenterapi og meget mere mm. Der er god plads til at stille spørgsmål, og ofte vil der være andre undervisere og terapeuter/ elever tilstede fra Sexologiskolen.

Intro-aftener:

 • København d. 18. februar 2019 kl. 19.00-20.30
 • Aarhus d. 21. februar 2019 kl. 19.00-20.30
 • Esbjerg d. 25. april 2019 kl. 19.00-20.30
 • Aalborg d. 8. april kl. 19.00-20.30

Læs mere

Bliv en af os

Tag din uddannelse på Sexologiskolen

Uddannelsen til Sexolog rummer elementær parterapi. Parterapien videreføres på uddannelsen til Parterapeut, hvor fokus ligger alene på parterapien og hvor flere teknikker introduceres. De to uddannelser kan tages hver for sig, men vi anbefaler at læse begge uddannelser, samtidigt el. lige efter hinanden.

Uddannelsesstart for næste hold

Thorshavn

 • Sexolog SF1 d. 15. februar 2019 
 • Parterapeut PF1 d. 7. februar 2020 
 • Færøerne 13 moduler fordelt på 7 moduler á 3 dage + 19 dages fuld undervisning, i træk.

     

  Oslo 

  • Sexolog SN1 d. 1. februar 2019 
  • Parterapeut PN1 d. 12. april 2019 

   Specialistuddannelserne, se startdatoer på ansøgningsskema.


   Priser 

   • Sexolog & Parterapeut kr. 118.000. Kan læses samtidigt, el. efter hinanden, 2. Udd. Skal være påbegyndt indenfor 2 år 
   • Sexolog kr. 68.000. Parterapeut kr. 63.000. 5 Specialistuddannelser. Pr. stk. kr. 21.000. V. samtidig optag og tilmelding med Sexolog/ parterapeut kr. 19.000. 

   Der kan søges Legater til Sexologiskolens Uddannelser mellem d. 1. og 15. marts.


   Sexolog-uddannelsen

   På Sexologiskolen ligger fokus på det HELE menneske – med det udgangspunkt, at sex og underliv er både naturlige og vigtige dele af livet. Uddannelse til sexolog henvender sig både til mænd og kvinder, hvilket bl.a. afspejles i undervisningsemnerne, og i at underviserne på uddannelsen består af både kvinder og mænd.

   Parterapeut-uddannelsen

   Den certificerede Parterapeut Uddannelse på Sexologiskolen hos Yazmin Fox, tager udgangspunkt i parrenes forskellige faser. De problemer der kan lægge i et parforhold i opstarten, eller i det lange forhold, når “gnisten” er væk, når vi oplever svigt, utroskab el. svær sygdom. Imellem modulerne arbejder man i studiegrupper. 

   Specialistuddannelser 

   • Specialist i Vaginal-Terapi
   • Specialist i Erhvervs Sexologi & Coaching
   • Specialist i Ayurvedamassage 
   • Specialist i Didaktisk Sexologi & Kommunikation
   • Specialist i Tantra

   Vi er lige her

   Sexologiskolen

   Sexologiskolen har fokus på det hele menneske og vores uddannelser indeholder såvel elementer af helhedstænkning, ayurveda, tantra - som moderne psykologi, terapi og almen- og kliniks sexologi.   Vores elever har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, hvilket giver en god dynamik og en flot videnspulje på uddannelserne.

   Sexologiskolen
   Gunløgsgade 1. st.
   2300 København