top

Din fremtid er i dine hænder

// HANDELSELEV AO

Hvem er vi?

Brødrene A&O Johansen

Vi er en af Danmarks største håndværksgrossister

Vi er Brødrene A&O Johansen

Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen og har e-handelsplatforme for salg af tekniske installationsmateriale i Danmark, Sverige og Norge. 

  Handel               Large size              Hele landet
 


Om os

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

 

Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

Din fremtid er i dine hænder

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO:

Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Mød os!

Kom med tæt på

Hvad laver man egentlig som elev i AO og hvordan det er at være en del af AO-holdet.

Hvad laver en elev?

Et elevliv med fart på... og smil på

Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

Kom tæt på håndværkerne

Ofte kommer de samme kunder hver dag. Så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam osv.

Få dit eget ansvarsområde

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller en bestemt hyldesektion, alt efter hvad der er brug for i butikken.

Alt det her lærer du

Man skal lære, så længe man lever

Den 2-årige elevuddannelse starter den den første hverdag i september og veksler mellem praktisk arbejde i en af vores 50 håndværkerbutikker over hele landet, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på AO's hovedkontor i Albertslund. Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Og så kommer du naturligvis ind under huden på vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Vi er med dig hele vejen til målet

Du får altså rigeligt at bestille. Og det er helt med vilje. Det er nemlig ikke for sjov, når vi siger, at vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent. Det er også grunden til, at du gennem hele forløbet bliver fulgt tæt af vores elevansvarlige i HR samt af din kommende butiksleder og salgschef. De koordinerer dit elevforløb sammen med dig og sørger for, at du når dine og vores mål.

Et elevliv med fart på!

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Sunde medarbejdere skaber succes!

I AO fokuserer vi på medarbejdertrivsel og sundhed. Vi ved at motion giver øget overskud og trivsel i hverdagen, derfor har vi lavet særlige aftaler med flere fitnesscentre og Falck Healthcare på landsplan.

Din karrierevej

Få en karriere i AO 

Vil du spille en rolle i AO's fremtid?

Muligheder i AO

Vil du gøre karriere i AO, er der store muligheder lige meget hvor du bor i landet. AO dækker hele Danmark med 50 håndværkerbutikker, logistikcenter i Horsens og hovedkontor i Albertslund. Derudover har vi 5 butikker i Sverige og 1 butik i Estland.

Solid karriere

En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere og sågar direktører.

Hvad skal du kunne?

Vi forventer ikke, at du har en viden indenfor el, VVS, værktøj eller VA – det skal vi nok lære dig, men vi forventer, at du har vilje, gåpåmod og viser initiativ. Derudover skal du have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2022:

  • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
  • HHX 
  • STX 
  • HF 
  • HTX

Bliv en af os

Elevuddannelse i AO

Start din fremtidige karriere med en elevuddannelse hos AO

Bliv økonomielev

Interesserer du dig for kreditor- og debitor området og trives du i et dynamisk miljø, hvor det går stærkt? Så kan du blive økonomielev hos AO. Din arbejdsdag bliver fyldt med spændende og selvstændige opgaver, hvor du hele tiden bliver mødt af nye udfordringer. Du får en grundig uddannelse med egne ansvarsområder, der vokser gennem uddannelsen.

Bliv handelselev 

Har du talent for at sælge eller har du viljen til at lære det? Undervejs instruerer vi dig i alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til præsentationsteknik, markedsføring og projektstyring. Du lærer alle rekvisitterne at kende, nemlig vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Målet er at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent og få dit store gennembrud.

Bliv datateknikerelev

Har du lyst til at få din uddannelse som datatekniker i en spændende og dynamisk virksomhed? - Så bliv elev hos AO. Uddannelsen tager ca. 5 år, hvor du vil være tilknyttet vores IT-afdeling, som varetager IT-drift og IT-udvikling for hele AO koncernen.

Bliv IT-supporterelev

Hos AO har vi uddannet it-elever i mange år. Vi gør meget ud af at give vores elever den bedste uddannelse, som starten på et langt karriereforløb. Det gør vi ved at involvere eleverne i de daglige opgaver og skabe et godt netværk blandt alle vores elever bl.a. med et fælles introduktionsforløb i starten af elevtiden.

Bliv en del af holdet, der skaber AO


// ELEV I AO

Lige nu søger vi handelselever til vores håndværkerbutikker landet over, hvor vi uddanner ca. 40 elever ad gangen inden for VVS, el, værktøj, logistik, IT, digital handel, administration, økonomi og indkøb. Du skal være klar til at lytte og tage ansvar. Så skal vi nok lære dig resten. - Vil du med på holdet og skabe din fremtid i AO?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Brødrene A&O Johansen
Rørvang 3
2620 Albertslund

T: (+45) 70 28 00 98