top
.

Vil du håndplukkes til et  job med fremtid?

inforevision

Hvem er vi?

inforevision

Et revisions- og konsulenthus i vækst

Vi er inforevision

inforevision er et velfunderet revisions- og konsulenthus med 18 partnere, 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher.

  Revision             Large size               København
 


Om os

Siden sin etablering har inforevision haft en organisk vækst på gennemsnitlig 10 procent om året. I et støt tempo har vi bevæget os fra traditionelt revisionsfirma til et helhedsorienteret revisions- og konsulenthus. I dag arbejder vi med revision og regnskab, skat og moms, internationale forhold, M&A, transaction services, erhvervsservice og it, herunder ERP-systemer, Business Intelligence løsninger og hosting.

Bliv revisortrainee

Hvert år ansætter vi 5 – 7 trainees i vores revisionsdel. Vores trainees integreres hurtigt som en del af en årgang og i revisionsteamet, hvor man sidder på kontor sammen med sin ”mentor”. Inden for den første måned inviteres der på weekendtur i Marienlyst sammen med de øvrige trainees – og herefter føler man sig rigtig hjemme!

Meget mere end talkundskaber

Det at blive og være revisor i inforevision er meget mere end det at besidde talkundskaber. Du skal have din faglighed på plads, det er dit værktøj, men der ud over handler det i høj grad om nysgerrighed og lysten til at gøre en forskel for både kunder og kollegaer. 

”En god revisor kan sit håndværk, er i tæt dialog med kunden, forstår kundens forretning og kan rådgive så tal får liv og mening”.

Mød os!

Mød tidligere revisortrainees

Hør hvad tidligere revisortrainees siger om inforevision

Mia Helene Aundrup, 22 år

Fra starten er jeg blevet mødt med åbne arme i inforevision. De er erfarne og ved, hvordan de skal håndtere nye trainees. Her kan alle snakke med alle, og man føler sig bare så velkommen. Og de stoler på dig og tror på dig. Det er en stor cadeaux.

Simon Jul, 22 år

inforevision skiller sig meget ud i forhold til andre revisionsvirksomheder. Først og fremmest bliver du ikke mødt med en test, så snart du træder ind ad døren. Det gør mange af de andre revisionshuse, men her i inforevision kommer mennesket først.


Indsatsen honoreres

Den indsats, som vores trainees lægger i arbejde og studie, honoreres med bl.a. en god traineeløn med markante lønstigninger, betalt HD studie, bøger, bærbar PC – men frem for alt med et uvurderligt fagligt og socialt fundament for resten af karrieren.

Din karrierevej

Alsidige karrieremuligheder

Vil du have en karriere med fremtid? - Bliv revisortrainee

Stejl læringskurve

Som trainee vil din læringskurve stige stejlt de første to år. For at skabe de bedste rammer og vilkår for den udvikling, ansætter vi vores trainees i årgange, som følges ad – både i vores interne uddannelsesprogram og på HD. Desuden bliver du tilknyttet en mentor, som vejleder dig i det daglige, faglige arbejde.

Aktivt arbejds- og studiemiljø

Noget af det særlige ved at være trainees i inforevision er det aktive og unge arbejds- og studiemiljø, men i høj grad også vores samarbejdskultur. Vi har en flad organisationsstruktur, hvor vi samarbejder med kunder og kollegaer i en uhøjtidelig tone, præget af gensidig respekt.

Karriere i inforevision

Du har som medarbejder i inforevision flere forskellige muligheder undervejs. Gennem uddannelse, arbejdsopgaver, afdelingsplacering og samarbejdsrelationer byder inforevision på alsidige karrieremuligheder for den enkelte medarbejder. Ønsker, evner og interesser drøftes løbende, og tages fast op ved vores to årlige udviklingssamtaler.

Bliv en af os

Bliv revisortrainee

Vi har karrierejobbet, hvis du har ambitionerne!

Har du, hvad der skal til for at blive revisortrainee?

  • HHX eller en tilsvarende uddannelse, så du kan påbegynde HD 1. del i 2020. 
  • Lyst til at arbejde med både tal og mennesker 
  • Mod på udfordringer, udvikling og gode kollegaer 
  • Karakterer på minimum 7 i fag med direkte relevans for revisionsområdet

Hvad kan du forvente som revisortrainee?

  • Et omfattende introduktionsprogram og intern uddannelse 
  • Betaling af HD-studiet, bøger, bærbar pc, tid til skole m.v.
  • Spændende opgaver og mulighed for kundekontakt fra begyndelsen
  • God løn og et supergodt netværk på alle niveauer 
  • En personlig mentor og løbende coaching

Ledige stillinger

Revisortrainee hos Inforevision?

Hvert år udvælger vi 5-7 ambitiøse og dygtige trainees til vores to-årige uddannelse i revision. Alle stillinger er besat for 2020.  

Rekrutteringsprocessen for 2021 starter i september 2020.

Vi er lige her

inforevision

Et revisions- og konsulenthus i vækstinforevision er et velfunderet revisions- og konsulenthus med 18 partnere, 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher.

inforevision
Buddingevej 312
2860 Søborg

T: (+45) 39 53 50 00
E: bsr@inforevision.dk
W: www.inforevision.dk