top
.

Future & Co er din rekrutteringspartner når det gælder tiltrækning af elever, lærlinge og trainees. Vi hjælper jer helt tæt på målgruppen og sikrer, at I står knivskarpt overfor de unge.

Hvem er vi?

Future & Co

Hvem er vi

Future & Co har mere end 15 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi driver bl.a. elevportalen.dk og young-career.dk og har fokus på hvordan virksomheder via annoncering og øvrige tiltrækningsaktiviteter kan opnå et kvalitativt ansøgerfelt.

Vores community består af mere end 25.000 unge, som er på udkig efter inspiration til deres fremtidige job og karrierevej. Vi arbejder hver dag for, at de får en karrierestart, der inspirerer og begejstrer - For det mener vi de fortjener!

700+

Glade kunder

50.000

Formidlede elevstillinger

2

Lokationer

15 +

Års erfaring

                                                           Vi leverer rådgivning og services, der sikrer jer dialog og interaktion med de helt rigtige talenter

Gennem indsigt og kompetence skaber vi markedets mest træfsikre løsninger, altid med vores kunders udfordringer i centrum. Uanset omfang, er vi vores kunders wingman i hele eller dele af processen.

Her kan vi bidrage


Annoncering

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.


Branding

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen.


Rekruttering

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.


Medieplanlægning

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services. 


Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.


Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Skal vi mødes eller tales .....

...og sætte nogle tanker i gang?

Vi er et fullservice bureau, men har slet ikke noget imod at tilbyde os selv i små bidder. Vores fokus er jeres udfordring og vi glæder os til at bidrage præcis der hvor I har brug for det.

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende  måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

Mini Seminar den 6. februar 2019

Vi gentager successen og inviterer, sammen med vores samarbejdspartner SeekNSpeak, indenfor til et lærerigt Mini Seminar - Sådan tiltrækker du de unge. Vi deler ud af den nyeste viden, viser best practice cases og inspirerer til nye måder at rekruttere de unge på. Denne gang besøger vi Vejle.

Kom og bliv inspireret til en succesfuld trainee- og elevrekruttering onsdag den 6. februar kl. 14.00 – 16.00

Eventet er gratis, og relevant for dig, der har ansvar for rekruttering af trainees, elever og lærlinge og arbejder i Vejle og omegn.

Stemningsvideoen er fra eventet i august i København.

Det gode selskab

Vi er så glade for at kunne bidrage til vores kunders succes. Her er nogle af dem.


Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!