top
.

Bliv trainee hos

Redmark

Hvem er vi?

Redmark

Start din karriere i revisionsbranchen som trainee hos Redmark

Vi er Redmark

Det er Redmarks ambition at markere os som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Redmark er en attraktiv arbejdsplads, hvor opgaver løses af medarbejderne i fællesskab i et professionelt, men samtidig uformelt miljø

  Revision                     Medium size                Hele landet
 


Redmark

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. 

Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.

Den bedste rådgivning

Det er Redmarks ambition at markere os som dem, der tilbyder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante. Gøre en forskel for vores kunder. Efterlade et tydeligt aftryk. Som dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største og lige så nærværende som de mindste.

Kernekompetencer

Vores kernekompetencer er revision, regnskab, rådgivning, skat og moms. Blandt vores varemærker er et engagement ud over det sædvanlige. Vores kunder er ikke blot et nummer i rækken. I Redmark har vores kunder krav på den bedste løsning hver gang.

Mød os!

Mød vores tidligere trainees

Vi kan tilbyde dig en unik traineetid, hvor du sammen med andre unge kollegaer vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer og møde nye udfordringer hver eneste dag.

Simona, trainee

"Hvis man tror, at en revisor bare sidder på et kontor fyldt med ringbind og med støv på skuldrene – så tager man fejl. Jeg oplever en fed kombination mellem teori og praksis, og jobbet som revisor betyder i høj grad også kontakt med mennesker. Det er utrolig rart, at der veksles mellem arbejde på kontoret og kundebesøg hos forskellige kunder. 

Allerede fra første arbejdsdag oplevede jeg, at blive en del af et professionelt fællesskab, hvor der er plads til alle. Jeg blev hurtigt en del af det sociale fællesskab i min daglige arbejdsgruppe, lærte de andre fra kontoret at kende og etablerede hurtigt et bredt netværk på tværs af hele Redmark”

Rasmus, trainee

”Gennem mit praktik- og traineeforløb har jeg oplevet en god balance mellem uddannelse og praktisk erfaring. Det første år har jeg både deltaget på interne kurser i forbindelse med praktikforløbet samt påbegydt traineeuddannelsen hos FSR, som afsluttes med en større skriftlig opgave. Vi er flere fra kontoret, som læser sammen og det er med til at skabe et stærkt sammenhold.

Da vi startede, var vi en blandet flok, hvor vi kom med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Jeg har selv læst Financial Controller. Redmark har været gode til at tilpasse hverdagen, udfordringer og krav efter vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde”


Har du revisor-DNA? 

Læs om mere om Sille, Nicklas og Christians erfaringer som trainees i Redmark og lad dig inspirere. 

Læs hele artiklen

Enestående sammenhold

I Redmark har vi et helt enestående sammenhold blandt vores medarbejdere. Både i de enkelte grupper og på tværs af organisationen sker der konstant noget udenfor arbejdstiden. Dette skyldes ikke mindst vores tre aktive personaleforeninger, som altid formår at overgå sig selv med nye aktiviteter og arrangementer. Der er altid stor opbakning omkring disse arrangementer, og det er med til at skabe venskaber på tværs af Redmark.

Din karrierevej

Vi slipper ambitionerne løs

Redmark er en videns- og karrierevirksomhed med store muligheder for dig, men vi stiller også krav. Din karriere er nemlig også dit ansvar. Redmarks succes, og ikke mindst vores kunders, afhænger af vores medarbejdere, så vi tager din udvikling seriøst. 

Udvikling med ambitioner

Udvikling med ambitioner Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan, som følger dig gennem de første to år. Formålet er at sikre, at der skabes det mest optimale samspil mellem såvel din teoretiske uddannelse som din praktiske uddannelse. Vi følger løbende op på uddannelsesplanen, så vi ved, at du udvikler dig i den rigtige retning.

Dine arbejdsopgaver

Under uddannelsen vil du som revisortrainee hos Redmark arbejde med bogføring, regnskabsudarbejdelse, moms og skat, revision, virksomheds- økonomi og en lang række forskellige opgaver inden for revisionsfaget. Arbejdet omfatter både opgaver på kontoret og hos kunder. Du kommer til at rådgive en bred vifte af kunder, hvilket giver en stor berøringsflade med alle typer virksomheder.

Flere veje til målet

En karrierevej i revisionsbranchen er udfordrende, fleksibel og kan tilpasses dine behov og ønsker. Du kan sagtens gøre stop undervejs i forløbet for at fortsætte senere. Nogle vælger at gå den teoretiske vej til statsautoriseret revisor. Andre vælger at specialisere sig, mens andre igen vælger generalist vejen og dermed bredden i deres kompetencer. Mulighederne er mange, men du vælger først din karrierevej, når du har gennemført Redmarks basis uddannelse.

Dit karriereforløb

Dit karriereforløb hos Redmark begynder med en 2-årig traineeuddannelse, som er en målrettet uddannelse, der giver dig udfordringer og individuelt ansvar. Under uddannelsen vil du følge interne kurser samt FSR’s traineeuddannelse. Vi stiller store krav til vores trainees. Ud over fuldtidsarbejde samt deltagelse i vores interne kursusforløb påbegynder du også HD-studiet.

Din coach

Allerede fra din første arbejdsdag bliver du tilknyttet en coach, som vil sikre, at du kommer godt fra start. Din coach har stadig fingeren på pulsen i forhold til, hvordan det er at være trainee. Desuden vil din coach dele ud af sin erfaring og viden samt støtte dig gennem de første 2 år. 

Din coach vil fungere som din faglige og sociale sparringspartner de første år. Vi lægger vægt på, at der er et match mellem dig og din coach. Derfor tester vi tidligt i forløbet jeres læringsstile, hvilket er med til at sikre din udvikling, og at I spiller hinanden gode i hverdagen.

Bliv en af os

Har du revisor DNA?

Når det kommer til valg af uddannelse, er der mange veje at gå, og det kan være svært at vælge. Har du interesse for tal, og vil du samtidig gerne have kontakt til mennesker, så er en traineeplads hos Redmark et valg, som baner vejen for en spændende karriere med masser af muligheder. 

Der er fart på

Revisortrainee? – Det lyder kedeligt! Sidder man ikke bare bag et skrivebord og taster nogle tal ind på en lommeregner? 

For nogen lyder revisionsbranchen som et tørt og kedeligt fag, men vores trainees ved bedre. Siden de blev ansat som revisortrainees hos Redmark, har der været fart på. 

Med 3 forskellige uddannelsesmæssige baggrunde fortæller Mads Dalfoss, Christian Holm Jessen og Sille Johanne Poulsen om deres hverdag, hvordan de oplever at have ansvar for kunder, fællesskab med kollegerne, og hvordan de navigerer mellem skole og arbejde.

Derfor er vi bedre

Som trainee i Redmark kan du se frem til et job med udfordringer samt muligheden for at skabe den karriere, du altid har drømt om. Uanset om du vælger at fortsætte hele vejen til statsautoriseret revisor eller om du om nogle år vil prøve noget andet, vil du få et CV, som andre kun drømmer om. Det er sådan et drømmejob, vi giver vores trainees i Redmark – og hvis vi selv skal sige det – så kan ingen gøre det bedre.

Du vil som trainee hurtigt få både ansvar for kunder og opgaver. Vi tror på, at du ved at gøre dine egne erfaringer får oparbejdet den største ballast til at skabe en karriere. Opgaverne i hverdagen er den vigtigste del af din uddannelse. Gennem praktisk arbejde bliver du rustet til at stå på egne ben, og der går ikke lang tid før, du selv har ansvaret.


Q & A

Kigger I kun på karakterer?

Nej, vi kigger ikke kun på karaktererne, når vi ansætter praktikanter eller trainees. Vi er mindst lige så interesserede i dit DNA, om du har haft et fritidsjob, hvilke interesser du har og hvordan du overordet vil passe ind hos Redmark. Når det er sagt, er det naturligvis stadig vigtigt, at du har klaret dig godt under din uddannelse.

Er det udfordrende at være trainee?

Ja, du møder nye udfordringer hver eneste dag, idet en revisors fagområde er bredt og indeholder mange forskellige arbejdsopgaver. I de første måneder vil dine primære opgaver bestå af bogføringsopgaver, moms, regnskabsopstilling og lignende, men du får hurtigt større ansvar og kommer allerede inden for de første år til at lave både virksomhedsregnskaber og personlige regnskaber.

Hvordan er omgangstonen?

Hos Redmark har vi en uformel omgangstone, hvor der ikke er langt fra trainee til partner. Vi sidder i storrumskontorer, hvilket giver en uformel tone med mulighed for dialog og sparring på kryds og tværs

Hvordan er aldersfordelingen?

Gennemsnitsalderen er faktisk lav, og det betyder, at du ofte arbejder i teams med andre unge kollegaer. Du kommer helt naturligt til at indgå i organisationen med de andre trainees samt med nye trainees, som kommer til Redmark.


 

Bliv trainee hos Redmark

Vil du med på næste hold?

Hvert år pr. 1. september ansætter Redmark i gennemsnit 15 trainees til vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Læs mere her og hold øje med, hvornår vi søger revisortrainees igen. 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Redmark
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

T: (+45) 98 18 33 33