top
.

Rekrutteringsevents

Hos Future & Co tror vi på relationer og vi ved fra vores community, at de unge lægger stor vægt på at have mulighed for at møde en kommende arbejdsplads helt tæt på. Future & Co har altid været first mover på digitale rekrutteringsløsninger, men vi ved også hvad et personligt møde kan bidrage med. Derfor tilbyder vi at planlægge og facilitere assessment events, infomøder, åbent hus arrangementer m.v. 

Young Career Night 2020

Med vores rekrutteringskoncept Young Career Night sætter vi helt særlige rammer for mødet mellem jeres virksomhed og potentielle kandidater. Vores rekrutteringskoncept gør op med de kendte måder at møde de unge på og I får både eksklusiv taletid, garanteret dialog og interaktion samt optimeret jeres rekrutteringsproces og time-to-hire. Læs mere om konceptet nedenfor.

Skal I med på vores næste event?

Kom helt tæt på de unge - deltag i Young Career Nights 2020

Young Career Night 2020

Præsentér jeres karrieremuligheder til topmotiverede unge i et setup, der imødekommer de unges ønsker om mødet med deres første arbejdsplads. På Young Career Night 2020 bliver I en del af et eksklusivt event, hvor I møder unge på udkig efter en trainee- eller elevplads indenfor netop jeres branche og hvor I får rig mulighed for at indgå i dialog og svare på spørgsmål.
Kontakt os i dag og bliv en del af særlig rekrutteringsoplevelse!

 

Deltag i Young Career Night

Netværk

Som deltager får du direkte adgang til matchende profiler i vores unge-netværk

Connect

Mød og skab relationer med talenter, der er nysgerrige på jeres virksomhed

Rekruttér

Optimér jeres rekrutteringsproces ved at  møde de potentielle kandidater

Skal I med på vores næste event?

Kom helt tæt på de unge - Deltag i vores Career Nights 2020

Upcoming Young Career NightS

Primo 2020: Finance, Handel, Kontor, Shipping & Spedition, Detail

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende  måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.
 

32 500 598 / hello@futureco.dk  

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!