top
.

Oplev verden og få løn for det!

Bliv uddannet rejseguide

Hvem er vi?

Utopia Guideschool 

Den professionelle guideuddannelse - med branchens højeste ansættelsesprocent blandt beståede elever

Vi er Utopia Guideschool

Hos Utopia Guideskole er vi stolte af siden 2011 at have uddannet masser af guider, rejseledere, børneguider, aktivitetsguider, sportsguider, ungdomsguider og andet personale til rejsebranchen for vores mange forskellige samarbejdspartnere/rejseselskaber rundt om i rejsebranchen. Utopia Guideskole er derfor solidt funderet som en af de mest anerkendte uddannelser indenfor rejsebranchen, og en stabil samarbejdspartner hos mange rejseselskaber. Det er ikke kun vores elever der anbefaler os. Alle vores samarbejdspartnere er tilfredse med os - spørg dem gerne!

  Guide              Udlandet
 


Det rigtige valg

Utopia guideskole er det rigtige valg for dig som elsker at rejse, er nysgerrig på andre kulturer og som har en drøm om at arbejde i udlandet. Det kan være i forbindelse med et par års pause fra studierne, et enkelt sabbatår eller måske endda som en mere permanent løsning. Mulighederne er mange, og det er kun dig selv som sætter grænserne.

Vores mission

Vores mission er at få mennesker og den skandinaviske rejsebranche til at udvikle sig, vokse, og skabe glæde samt unikke ferieoplevelser og gode resultater. På Uddannelsen er vores læringsstil bygget op omkring glæde, personlighed og intensitet - noget vi er overbeviste om udvikler mennesker. Vi arbejder efter 5 hovedværdier:  Personlig - Passion - Professionel -  Pioner -  Performance

Talrige samarbejdspartnere

Hos Utopia Guideskole har vi ikke bare utroligt mange samarbejdspartnere, som gør at vi kan sikre dig et job efter opholdet, vi har også de bedste. Vi får på skolen, bare for at nævne nogle få, blandt andet besøg af Apollo, Sunweb, Primo Tours, Detur, Århus Charter, Uptours, Højmark ski, Vinterly, Lion Alpin, Slopetrotter, Danski, Northlander DUF-Rejser, Suncharter og MANGE flere...

Disse mange rejselskaber har vi et tæt samarbejde med, og de kommer ned på Utopia Guideskole og holder en virksomhedspræsentation, hvor der fortælles om virksomhedens mission, vision og ansættelsesvilkår. Herefter afholdes der individuelle jobsamtaler med eventuelt interesserede elever.

Mød os!

Branchens bedste instruktører

Kom tættere på Utopia Guideschool

Jeg drømte om i mange år at blive guide. Jeg ønskede at kunne kombinere oplevelser med arbejde. Servicefaget har altid betaget mig, følelsen af at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Derfor var det, at kunne sammensætte sydens sol og lækre drinks med hyggelige oplevelser og et krævende og spændende job, det bedste jeg kunne forestille mig. Som person er jeg livsglad, smilende, hjælpsom og udadvendt.

Astrid (DK)

Mit navn er Nicholas og jeg afsluttede min 3 årige bachelor i HA projektledelse og erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School i sommers. Ved siden af min bachelor, har jeg altid været glad for at rejse, oplevelser og møde nye mennesker. Derfor har jeg de seneste to sæsoner været ude som guide, hvor jeg i sommeren 2016 var i Bulgarien og senest var i Tyrkiet i 2017 hvilket VAR og ER det fedeste job i verden.

Nicholas (DK)


Mød vores fantastiske instruktører

Vi henter altid de bedste instruktører fra rejsebranchen til undervisningen

Tidligere elever giver topkarakterer til uddannelsen

9,7 / 10

Undervisningen på Utopia Guideschool

På Utopia guideskole bestræber vi os på ”learning by doing”, da vi tror på, at du lærer bedst ved at komme ud at mærke, se og føle på egen krop, hvad faget indebærer. Det vil sige, at du vil modtage den teoretiske del i undervisningslokalet, hvorefter du og dine medstuderende tager med instruktørerne ud og oplever, hvad du netop har lært i teori. På denne måde kan vi trække paralleller mellem teori og praksis. Din guideuddannelse går op i en højere enhed, og du vil få en bedre forståelse for faget.

Undervisningen foregår i perfekte rammer på historiens mest populære charterdestination Mallorca. Læs mere om opholdet og hvordan du kommer til at bo hér

Dine muligheder

Guideuddannelsen på Utopia 

Bliv guide på Utopia og du vil opleve en helt anden undervisningsform, end du er vant til fra Danmark.

Guideuddannelsen

Din uddannelse på Utopia har en varighed af fem uger, og afholdes på et af skandinavernes absolutte yndlingsrejsemål, Mallorca. På Utopia Guideschool lærer vi dig blandt andet at slippe den nervøsitet som opstår hos mange, når man skal stå foran en større forsamling og præstere. Tiden på skolen handler meget om personlig udvikling, kropssprog, førstehåndsindtryk, personlig branding og meget mere. En stor del af undervisningen består naturligvis også af de mange forskellige praktiske arbejdsopgaver, du har som guide. 

Tag din uddannelse fra Utopia og få de bedste forudsætninger for et spændende og udfordrende job i rejsebranchen. Vi har branchens højeste ansættelsesprocent og tilbyder jobgaranti til alle beståede elever.

Fagene

Guideuddannelsen er bygget op, som var det en destination. Det betyder, at undervisningen er skruet sammen, så du oplever en kronologisk gennemgang af de arbejdsopgaver, du som guide typisk har i løbet af en arbejdsuge. I løbet af rejseguideuddannelsen vil du gennemgå fem eksamener. Det drejer sig om fire mundtlige eksamener i løbet af de fire uger på skolen samt en afsluttende skriftlig eksamen. Der vil for hver uge være et eksamensfag, der er omdrejningspunktet for undervisningen, samt en masse andre fag, der hjælper dig til din eksamen, men også i det videre liv som guide. 

Eksamensforløbet

Eksamenerne på Utopia Guideskole. De 4 eksamener du som elev på Utopia Guideskole bliver eksamieret i, tager alle udgangspunkt i fagene nedenfor. Vi har tilrettelagt undervisnings-forløbet og indholdet i fagene således, at i får et bredt funderet indblik i rejsebranchen som helhed.

Læs mere om ekamensforløbet  

Tag med os

Oplev verden og få løn for det

- Hos os er der JOBGARANTI

Få job som rejseleder

Et job som guide/rejseleder i rejsebranchen er uden tvivl det mest spændende og udfordrende job der findes! At opleve andre lande og deres kultur, mens du bor og arbejder med lokalbefolkningen, er en oplevelse FOR LIVET! Et job som rejseleder kan ikke sammenlignes med noget som helst andet arbejde - og det er nok også derfor at mange guider, bliver ved med at være afsted år efter år, selvom der er andre ting derhjemme der også lokker. At opleve verden mens man får løn for det, er vist noget de fleste ville takke ja til?

UTOPIA Jobgaranti

En vision for Utopia guideskole er, at alle vores beståede elever efter endt uddannelse har kompetencerne til at kunne få job hos netop det selskab de ønsker, og inden for deres foretrukne område.

Langt størstedelen af vores elever kommer (hvis de ønsker det) i job efter uddannelsen - også dem der ikke består deres eksamener og derved ikke har jobgaranti. Utopia har den absolut højeste ansættelsesprocent efter skolen og det skyldes helt sikkert, at rejsebureauerne ved at en elev med et afgangsbevis fra Utopia, er blandt branchens klart bedst uddannede.

Grundforløb og specialmoduler

Grundforløbet

Guideskolen er bygget op omkring et grundforløb som giver dig alle de redskaber og kompetencer, som kræves i jobbet som guide / rejseleder - og som gør dig til en attraktiv kandidat hos rejseselskaberne, når de skal rekruttere deres personale. I grundforløbet undervises du både i teori og praksis i en lang række forskellige fag og fagområder, der alle er med til at sikre at du er bedst muligt rustet til dit fremtidige job.

Specialiseringsmodul

Er du til sne under fødderne? Elsker du at arbejde med børn? Har du overblikket til at håndtere gæster på et hotel? Vil du arbejde med festglade unge? Eller vil du hellere fylde din dag med sport og aktiviteter? Nu har du alle muligheder for under din 5 ugers guideuddannelse at pleje dine personlige interesser, samtidig med at du dygtiggør og specialiserer dig indenfor nogle af rejsebranchens ferieformer.

Book din plads i dag!

Få en plads på den professionelle guideuddannelse med branchens højeste ansættelsesprocent blandt beståede elever. Få overblik over de kommende grundforløb og book i dag.

Vi er lige her

Et job som guide/rejseleder i rejsebranchen er uden tvivl det mest spændende og udfordrende job der findes! At opleve andre lande og deres kultur, mens du bor og arbejder med lokalbefolkningen, er en oplevelse FOR LIVET! Et job som rejseleder kan ikke sammenlignes med noget som helst andet arbejde - og det er nok også derfor at mange guider, bliver ved med at være afsted år efter år, selvom der er andre ting derhjemme der også lokker. At opleve verden mens man får løn for det, er vist noget de fleste ville takke ja til?Kontakt os endelig for STORE og små spørgsmål. 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Medlem af Rejsegarantifonden: 1700

Utopia Guideschool Bredgade 36E, Stuen
1260 København K

T: (+45) 48 41 01 81
E: info@Guideschool.dk
W: guideschool.dk/