top
.

Start din karriere hos

Bunker Holding A/S

Hvem er vi?

Bunker Holding A/S

Ønsker du at være en del af en af verdens førende virksomheder inden for shipping? Og drømmer du om at arbejde i en global virksomhed? Så er Bunker Holding stedet for dig.

Vi er Bunker Holding A/S

Bunker Holding er en af verdens førende virksomheder inden for bunker trading, og er specialiseret i køb, salg og levering af olie. Bunker Holding eksisterer i 31 lande på 6 kontinenter og har mere end 650 medarbejdere i organisationen. Som medarbejder hos Bunker Holding er du en del af noget større, hvor der er fokus på dig og din fremtid.

  Shipping m.m.                Medium / Large               Middelfart
 

Bunker Holding er repræsenteret i hele verden

Mød os!

Bunker Holdings vigtigste ressource er deres medarbejdere.

Hør hvordan det er at være en del af Bunker Holding.

“Bunker Holding har givet mig muligheden for at udvikle mig fagligt såvel som personligt og grundet den stejle læringskurve bliver jeg hver dag udfordret – det er aldrig kedeligt at være en del af Bunker Holding-familien.”

Caroline Gaba
Student Assistent in Group HR

”Fra første dag jeg blev ansat har Bunker Holding udvist stor tillid til mig og mine evner. Nærmest øjeblikkeligt fik jeg muligheden for selvstændigt at tage ansvar for egne projekter og blev opfattet som et integreret medlem af Bunker Holding gruppen”

Frederik Suhm
Junior Business Analyst, Group Strategy


Din karrierevej

Vi ansætter dygtige og motiverede folk 

..og derefter udvikler vi deres talent

For at skabe succes som virksomhed er vi afhængige af at vores
ansatte 
også opnår succes.
Derfor arbejder Bunker Holding med forskellige værktøjer som kan hjælpe hver enkel karriere. Hvis du har hvad der skal til for at gå hele vejen, så hjælper vi med at få dig derhen.


10.000

Timers intern træning hvert år

6

Måneders “onboarding” for nye medarbejdere

3

Udviklingsprogrammer, som hjælper dig med at nå dit mål

Bliv en af os

Vi tager føringen.

Hvis du bliver en del af Bunker Holding, bliver du en del af verdens førende virksomheder inden for shipping. Deres position skyldes at medarbejderne konstant arbejder for at levere det bedste de kan, og hele tiden udfordre sig selv. Som medarbejder hos Bunker Holding, er du en del af virksomhedens succes.

Vi tænker ud af boksen

Bunker Holding er altid på udkig efter den bedste løsning for at skabe succes. Innovation og en stærk vilje har derfor altid været en af deres kerneværdier. Bunker Holding stræber efter at gøre tingene simple, og koncentrere sig om at skabe værdi til deres kunder og leverandører.

Integritet

Bunker Holding har en flad struktur, og alle i virksomheden bliver hørt. Kulturen bærer stort præg af et det er en familieejet virksomhed som er rig på traditioner.

Ledige stillinger

Start din karriere hos Bunker Holding.

Hold øje med vores ledige stillinger!

Søg uopfordret

Hos Bunker Holding A/S er vi altid på udkig efter passionerede medarbejdere. Du er derfor mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgningBliv en del af noget større hos Bunker Holding A/S, her er der fokus på dig og din fremtid

Bunker Holding
Strandvejen 5
5500 Middelfart

T: (+45) 88 38 28 28 
E: hr@bunker-holding.com
W: bunker-holding.com