top
.

Velkommen til en verden af skønhed og velvære

Beauty and Style

Hvem er vi?

Beauty and Style

Bliv kosmetolog og frisør hos Beauty and Style. Hos os får du de bedste uddannelser i branchen. Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder uddannelser i international topklasse. 

Vi er Beauty and Style

Hos Beauty and Style har vi i over 30 år uddannet dygtige og fagligt velfunderende kosmetologer. Vi tilbyder både kosmetolog- og frisøruddannelse. 

  Kosmetolog og frisør                   København, Aarhus, Odense, Kolding og Aalborg
 


Mere end 30 års erfaring! 

Med mere end 30 års erfaring i branchen, har Beauty and Style specialiseret sig i uddannelser til kosmetolog og frisør. Vi er Europas største private skole i branchen og tilbyder landsdækkende service med skoler i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding. 

Practice makes perfect! 

Hos Beauty and Style har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er både teoretisk og praktisk. Vi har egne skoleklinikker og –saloner, som betyder at vi allerede har en praktikplads klar til dig ved studiestart!

Internationale samarbejder

Beauty and Style har et internationalt samarbejde med Steiner, den internationale spa- og wellness operatør på en række internationale krydstogtskibe. Du kan således med en uddannelse fra Beauty and Style komme i betragtning til et job, der måtte bringe dig til USA, Sydamerika, Asien eller Australien. Steiner kommer en gang årligt på besøg på vores 5 skoler, for at fortælle om mulighederne.

Mød os!

Kom tættere på os

Practice makes perfect! 

Hos Beauty and Style har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er både teoretisk og praktisk. Vi har egne skoleklinikker og –saloner, som betyder at vi allerede har en praktikplads klar til dig ved studiestart! 

Vores uddannelser kan skræddersys efter dine behov. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvor lang tid du vil være om at færdiggøre uddannelsen: Kosmetologer kan færdiggøre uddannelsen på 12, 18 eller 24 måneder, om du vil gå på dag- eller aftenhold, fuld tid eller deltid. Frisørkurset tager 12 måneder og frisøruddannelsen 24 måneder. Vi har særlige eksamensformer for de bogligt ikke så stærke elever og nogle af de mere teoretiske fag er valgfri.

Grundet den erhvervsrettede træning uddannelsen byder på samt skolens gode netværk af kontakter i branchen, har vi tæt på 100 % beskæftigelse efter endt grunduddannelse.

Vi har ligeledes et internationalt samarbejde med Steiner, den internationale spa- og wellness operatør på en række internationale krydstogtskibe. Du kan således med en uddannelse fra Beauty and Style komme i betragtning til et job, der måtte bringe dig til USA, Sydamerika, Asien eller Australien. 

"Det er en kompetent uddannelse, jeg stolt kan sige, jeg har taget

- Helle Nielsen, tidligere kosmetologelev Kolding

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg får min drøm opfyldt her. Jeg er enorm tryg ved at være her. Det er en sikkerhed for mig, også at vide, at der er en god bund for, at jeg kommer ud på den anden side med gode karaktere og en kompetent uddannelse, som jeg stolt kan sige, at jeg har taget. 

Jeg valgte Beauty and Style af flere årsager. Jeg har en lang uddannelse bag mig, jeg er uddannet ergoterapeut, og er rigtig glad for det også, men manglede ligesom bare det sidste, og det var barnedrømmen om at blive kosmetolog. 

Jeg oplever det som værende en udfordrende skole. Vi har med kunder at gør hver dag, og det er for mig en dejlig ting at man har undervisningen om formiddagen, og så har man kunderne om eftermiddagen, hvor man kan få praktiseret det man har lært."

Mere end 30 års erfaring 

Med mere end 30 års erfaring i branchen, har Beauty and Style specialiseret sig i uddannelser til kosmetolog og frisør. Vi er Europas største private skole i branchen og tilbyder landsdækkende service med skoler i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding. 

Kontakt studievejledningen for mere information om priser, holdopstart, betalingsaftaler osv. 

Dine muligheder

Bliv frisør eller kosmetolog

Vi tilbyder uddannelser med spændende jobmuligheder

Kosmetologuddannelsen

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede og fagligt velfunderende kosmetologer. En grundig teoretisk baggrund, der følges op af den praktiske træning, giver den rigtige professionalisme og erhvervserfaring i skønhedsbehandlingerne, kundekontakt og klinikdrift. 

Frisøruddannelsen

Med en frisøruddannelse fra Beauty and Style garanteres du en uddannelse i topklasse efter internationale standarder. Din kreativitet og professionalisme vil vokse for hver dag, du er på skolen, og hos os lærer du håndværket helt fra bunden! For at skabe den mest optimale forståelse for faget vil den teoretiske og praktiske del af undervisningen foregå sideløbende. Vi garanterer en moderne uddannelse, der båder følger tidens trends og fagets klassiske færdigheder.  

Jobmuligheder efter endT uddannelse

Kosmetolog

Med en kosmetologuddannelse fra Beauty and Style kan du søge job inden for alle skønhedsbranchens områder. Du kan blive selvstændig kosmetolog, blive ansat i en skønhedsklinik, spa- og wellnessklinik, i parfumerier, hos leverandører af hudpleje- og kosmetikprodukter, leverandører af klinikudstyr og apparater, som underviser, som samarbejdspartner med plastikkirurger eller på privathospitaler. Vores mere end 30 års erfaring, har skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig med ansættelse. Vi har ligeledes et samarbejde med Steiner, som står for ansættelse af spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden. 

Frisør

Med en frisøruddannelse fra Beauty and Style har du et stærkt udgangspunkt for at søge job i branchen. Du kan blive selvstændig frisør, blive ansat i en salon, hos leverandører af hårplejeprodukter eller som underviser. Vores mere end 30 års erfaring, har skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig med ansættelse.

I kan læse meget mere, ved at downloade vores uddannelsesbrochure

Vi giver dig jobgaranti

Hos Beauty and Style tilbyder vi jobgaranti til alle vores færdiguddannede kosmetologer og frisører. Hvis du, mod forventning, ikke er kommet i arbejde efter endt uddannelse hos os, starter vi tilbagebetaling af din uddannelsesafgift i samme takt, som dine indbetalinger er foregået. Det er naturligvis en betingelse, at du følger uddannelsen efter alment gældende regler og har overholdt din økonomiske aftale. For øvrige betingelser se hjemmesiden.

Bliv en af os

Drømmer du om en karriere i skønhedsbranchen?

Vi tilbyder dig branchens bedste uddannelser!

Åbent Hus

Tilmeld dig til et af vores åbent hus arrangementer hos en af vores fem afdelinger, centralt placeret i landets største byer og lær mere om vores uddannelser. Besøg vores hjemmeside og tilmeld dig åbent hus her

Studievejledning

Vil du vide mere om uddannelsen, dine jobmuligheder efterfølgende eller andet, så kontakt studievejledning på tlf. 7022 0232 eller info@beautyandstyle.dk.

Økonomi

Vores uddannelser er egenbetalte uddannelser. Med de mange fleksible muligheder, kan du kombinere din uddannelse med andre studier eller arbejde, og har dermed mulighed for at tjene penge samtidig med din uddannelse hos os. Vi guider dig her i dine mange muligheder.

SU

Du kan ikke få SU via vores studie, men du har mulighed for at kombinere dit studie som kosmetolog eller frisør med andre studier, som er SU berettigede. Der er flere muligheder med f.eks. fjernstudier med relevante fag for din uddannelse hos os, som kan gøre, at du kan modtage SU. Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Herudover er der rig mulighed for at kombinere dit studie hos os med et job

Uddannelsesretninger

Bliv kosmetolog

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede og fagligt velfunderende kosmetologer.

Bliv frisør

Med en frisøruddannelse fra Beauty and Style garanteres du en uddannelse i topklasse efter internationale standarder. Din kreativitet og professionalisme vil vokse, for hver dag du er på skolen og efter endt uddannelse, vil du tilhøre eliten! Du lærer håndværket helt fra bunden!

VI ER LIGE HER

Beauty and Style

Hos os får du de bedste uddannelser i branchen. Vi har mere end 30 års erfaring og tilbyder uddannelser i international topklasse. Vi byder dig velkommen til et univers af luksuriøse behandlinger og uddannelser på vores kosmetolog- og frisørskoler i Danmarks 5 største byer! 

Beauty and Style
Find os i: Aarhus, København, Kolding, Aalborg og Odense