top
.

Vi er en af landets førende udbydere af personlig træner uddannelser

Træner Akademiet

Hvem er vi?

Træner Akademiet

Vi har uddannet trænere som arbejder for Fitness World, SATS, Sport & Fitness kæden, DBU, FC Midtjylland

Vi er Træner Akademiet

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af personlig træner uddannelser, og en af grundene til vores succes er ganske enkelt at vi KUN beskæftiger os med denne uddannelse hos os. Træner Akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

  Fitness                København, Odense & Aarhus
 


Hvor adskiller Træner Akademiet sig?

Vores mission er at skabe en ny tilgang til personlig træning, hvor kundens udgangspunkt og holdning danner rammen for et kommende forløb. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu vigtigere, derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet hos os. Vores mission er ligeledes at uddanne vores personlige trænere i at gøre personlig træning til et håndværk og forretning.

Jobmuligheder efter endt uddannelse

Der har aldrig været større efterspørgeles på personlig træning i Danmark, end hvad der er i dag. Dette gør også at landets mange fitnesscentre i høj grad søger dygtige personlige trænere. Efter endt uddannelse får du mulighed for at få et gratis møde med vores business vejleder, som du vil kunne spare med i forhold til det at gå selvstændig. Han vil kunne hjælpe dig med alt fra marketing, økonomi/budget, koncept, indkøb mm. 

Mød os!

Hvorfor skal du vælge Træner Akademiet?

Danmarks absolut mest dybdegående personlig træner uddannelse 

Mød en af vores dygtige undervisere

Søren Fruerlund

Underviser 
"Mit navn er Søren, og jeg er uddannelsesansvarlig samt underviser for Træner Akademiet. Jeg har siden 2010 arbejdet fuldtid som personlig træner. Jeg har derudover også været centerleder og en del af et kompetence-team i SATS Danmark, hvor vi udviklede vores personlig træning på nationalt plan. Det er vigtigt for mig, at vi deler den viden og erfaring som vi oparbejder over en lang periode. Hvis vores mål er at hjælpe mennesker, er det vigtigt at formidle videre til kommende trænere, så vi kan hjælpe endnu flere. Derfor er jeg med ved Træner Akademiet. Vi ønsker at give vores deltagere en oplevelse af, at vi tager dem seriøst og hjælper dem bedst muligt. Udover mit arbejde ved Træner Akademiet er jeg cheftræner og ejer ved Fruerlund Studio som er liggende centralt i Århus. Vores arbejde er bredt, da vi arbejder holistisk med vores klienter. Herunder træning, mobilitet, stresshåndtering, søvnrytme, kost, manuel behandling m.m.” 

MØD FLERE AF VORES DYGTIGE UNDERVISERE HER

Hvorfor Træner Akademiet?

1

Vi har uddannet trænere som arbejder for Fitness World, SATS, Sport & Fitness kæden, DBU, FC Midtjylland.

2

Vi har uddannet trænere som er selvstændige i dag med det som fuldtidsbeskæftigelse.

3

Som personlig træner tjener man i gennemsnit mellem 200 – 600 kr. i timen.

4

Hos Træner Akademiet tilbyder vi hjælp til at komme videre efter uddannelsen både som selvstændig og lønmodtager.

5

Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen og sikrer, at vores undervisere hele tiden er up to date og sørger for at videregive den nødvendige viden. 

Vil du motivere andre?

Når du tager uddannelsen som personlig træner hos Træner Akademiet er der ikke noget krav til at du har andre uddannelser inden start, da hele grundforløbet til personlig træner uddannelsen er inkluderet i vores pakker. Omvendt set kan du heller ikke få merit på nogle af modulerne selvom du har eks. Fitness Instruktør uddannelsen fra en anden udbyder. Grunden til vi har det hele i en pakke er at vi allerede fra dag 1, tænker og taler personlig træning, dette er også gældende i grundmodulerne som omhandler anatomi og fysiologi. På den måde har vi erfaret at undervisningen bliver langt mere spændende og de mange teorier man får under uddannelsen sidder bedre fast frem mod eksamen. 

Dine muligheder

Bliv personlig træner!

Beskrivelse af uddannelsen

Denne personlig træner uddannelse er til dig som drømmer om at komme til at arbejde som personlig træner på fuldtid eller deltid. Uddannelsen er en komplet sammensætning af moduler (EREPS 3 og 4) som gør, at du får alle de redskaber, der skal bruges for at opnå succes som personlig træner. Uddannelsen er bygget op med fuld fokus på det at være personlig træner. Det vil sige, at der her ikke er et decideret adgangskrav, da du får det hele under uddannelsen.

EREPS Level 3 - Fitnessinstruktør

Som fitnessinstruktør er du ansigtet udadtil i et fitnesscenter. Derfor har du stor indflydelse på centrets omdømme og medlemmernes oplevelse af centret. Derfor indeholder denne internationale certificering udover selve træningsdelen også emner som motivation, kommunikation, service, etik og rollen som ambassadør. 

EREPS Level 4 - Personlig træner

Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i fitnessbranchen. Du fordyber dig i dine kunders personlige mål og du er med dem hele vejen. Du sikrer dig, at de får den bedste kvalitet og oplevelse. Som personlig træner får du et stort ansvar, da du arbejder dybdegående med dine kunder omkring deres mål. Du skræddersyer forløbene til den enkelte, hvorfor dette er et produkt, der er et must at tilbyde, hvis du ønsker at hjælpe andre med deres mål.

Jobmuligheder efter endt uddannelse

Der har aldrig været større efterspørgelse på personlig træning og dermed er der også mere brug for dygtige uddannede personlig trænere end nogensinde. Kunderne har fået flere penge mellem hænderne end tidligere og bruger i større grad flere midler på deres træning. De seneste år er gennemsnits alderen for de som køber personlig træning faldet, dette skyldes blandt andet at det er blevet lettere at købe personlig træning, som tilbage i tiden blot var et kontant produkt, hvor det i dag er langt mere fleksibelt med mulighed for løbende betaling og endda decideret afbetaling. Et af de mest spændende aspekter af en karriere som personlig træner er det brede udvalg af karrieremuligheder, der findes i industrien. Karrierevejene, vi behandler i dette afsnit, er ikke en total omfattende liste over muligheder i denne konstant udviklende branche. De er dog beregnet til at tjene som eksempler på nogle af de mest almindelige karrieremuligheder personlige træner får. Du kan altid søge GRATIS hjælp og sparring ved Træner Akademiet.

Bliv en af os

Hos os har du mange muligheder

Personlig træner

Denne personlig træner uddannelse er til dig som drømmer om at komme til at arbejde som personlig træner på fuldtid eller deltid. Uddannelsen er en komplet sammensætning af moduler (EREPS 3 og 4) som gør, du får alle de redskaber, der skal bruges for at opnå succes som personlig træner. Denne uddannelse koster 13.900 ,-

Nutrition Coach

Kosten og det mentale aspekt er alt afgørende for et positivt forløb med en klient, derfor mener vi at en kombination af begge uddannelser (personlig træner uddannelsen og Nutrition Coach) giver dig de absolut bedste forudsætning for at skabe et godt forløb med din klient. Deres succes bliver din succes. Køber du begge uddannelser i denne pakke sparer du 4.500,-

Personlig træner                                                                               Nutrition coach

Eksamensstruktur

Under uddannelsen vil der i alt være 3 prøver/eksaminer. Den første ligger typisk 1-2 uger inden eksamen, dette er en eksamens case. Denne case er din sikring for, at du er klar til at komme op til den reelle eksamen, først efter at have bestået casen hos vores underviser vil du kunne komme op til eksamen som forgår både skriftelig og mundtlig.

Lån penge til uddannelsen gennem Basis Bank

Vi har som de eneste på markedet mulighed for at tilbyde dig rentefri betaling af dine uddannelser. Du kan altså låne penge til uddannelsen rente- og gebyrfrit over enten 10 eller 20 måneder. 

Læs mere om finansieringen her.  

Uddannelser

Personlig træner

Denne personlig træner uddannelse er til dig som drømmer om at komme til at arbejde som personlig træner på fuldtid eller deltid. Uddannelsen er en komplet sammensætning af moduler som gør, du får alle de redskaber, der skal bruges for at opnå succes som personlig træner.

Nutrition Coach

Nutrition Coach er en kostvejlederuddannelse som er din mulighed for at få en dybdegående forståelse af ernæring. Du får bl.a. forståelsen af, hvordan den hænger sammen med træning, energiniveau, kognitive funktion, immunforsvar og evnen til at skabe resultater for dine klienter samt dig selv.

VI ER LIGE HER

Træner Akademiet

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af personlig træner uddannelser og en af grundene til vores succes er ganske enkelt at vi KUN beskæftiger os med denne uddannelse hos os.Træner Akademiet startede i 2015. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

Træner Akademiet
Tømmergrunden 20, st
8240 Risskov

T: (+45) 42 90 90 96
E: kontakt@blivpt.dk
W: blivpt.dk