top

Kom og leg med

LEGO® HOUSE

Hvem er vi?

LEGO® HOUSE

Leg og læring i LEGO® House

Velkommen til verdens bedste legeaftale

LEGO® House er et 12.000 m2 stort oplevelseshus, som er fyldt med 25 millioner LEGO klodser, der byder LEGO fans i alle aldre velkommen til den ultimative LEGO oplevelse. 

LEGO House er en LEGO attraktion i Billund også kaldet for ”Home of the Brick”. Det var her i Billund, LEGO klodsen blev opfundet, og eventyret startede. LEGO House giver både børn og voksne masser af muligheder for at kombinere klodser og kreativitet i sjove aktiviteter.

  Turisme                    Small size                     Billund
 


Job i LEGO® House

 

At arbejde i LEGO® House

I LEGO® House vil vi ikke bare være verdens bedste legeaftale for vores gæster. Vi vil også være verdens bedste arbejdsplads for vores medarbejdere. Her er der altid plads til leg og læring – også bag skrivebordet, i opvasken og på lageret.

Se videoen og bliv endnu klogere på verden bedste legeaftale som arbejdsplads.

To sider af samme mønt

Når man starter i LEGO® House bliver man en del af et team af passionerede og dedikerede medarbejdere og ledere, der på tværs af afdelinger og hierarki er engagerede og forpligtede til at give vores gæster en verdensklasse LEGO oplevelse, som ingen andre steder. Fundamentalt tror vi på, at det kun kan lykkes, hvis vi samtidig skaber det bedste sted at arbejde for vores medarbejdere. Det er som to sider af samme mønt – de kan ikke skilles ad.

Mød os!

Mød vores verdensklasse medarbejdere

Alle i LEGO® House har en andel af vores succes – og vi står sammen om den.
Lær vores medarbejdere at kende og hør dem fortælle, hvorfor de er glade for at være en del af
LEGO House familien.

"Vi er her absolut kun for gæsternes skyld, og det er virkelig givende. Hver dag går jeg hjem fra arbejde og føler, at jeg ikke bare har givet noget af mig selv, men faktisk også fået noget. Og så er det jo kun et plus, at jeg også har fået verdens bedste kollegaer med i købet."
Charlotte, Play Agent i sit sabbatår

"Jobbet har levet mere end op til mine forventninger, og det er tydeligt at mærke, at alle er her, fordi de gerne VIL være her. Tænk sig, når mine venner spørger, hvad jeg laver, så kan jeg sige, at jeg får løn for at lege."
Mehran, Play Agent i sit sabbatår

”Jeg startede faktisk som opvasker som en del af et aktiveringsforløb. Efter et år blev jeg prikket på skulderen og spurgt, om ikke jeg havde lyst til at gå i lære som kok. Og selvfølgelig havde jeg det. Jeg kom for at tjene lidt lommepenge, og nu er jeg pludselig i gang med en uddannelse. Det er fantastisk. Ikke mindst fordi menneskerne i huset virkelig er de bedste at bruge hverdagen sammen med. Det er sjovt og rart, hver eneste gang jeg møder ind. Der er en virkelig god harmoni i hele teamet, og jeg er sindssygt glad for at være med på holdet.”
Mads, kokkeelev

”I kraft af min store kærlighed til huset og positive indstilling til jobbet har jeg fået mange spændende muligheder og stort ansvar. Og du får lov at være med i alle faser af processen. Vi arbejder nemlig ud fra kompetencer fremfor anciennitet, og det er virkelig fedt.”
Søren, Student Worker i Experience Team

”Jeg har frihed til at løse mine opgaver selv. Det kan jeg kun, fordi jeg er betroet et stort ansvar. Jeg føler, at jeg er en lige så vigtig klods i afdelingen som alle de andre. Og mine input og kompetencer betragtes som sådan.”
Katrine, Student Worker i Sales & Marketing

"Det er ikke bare et job. Det er virkelig så meget mere. Og derfor elsker jeg også at bruge mine fridage fra studiet her. Jeg kan for eksempel både gå på arbejde og være social. Det satte jeg især stor pris på, da jeg var her i mit sabbatår, fordi det godt kunne være svært at have en social kreds, når man nu ikke gik i skole.”
Caroline, Play Agent og studerende

”Det er skønt, at det er så fleksibelt. Jeg tager virkelig mange weekendvagter - det er god afveksling fra afleveringer og lektier. Og så er det virkelig fedt at føle sig på lige fod med alle andre, selvom man ”bare” er gymnasieelev. En blå trøje er en blå trøje.”
Kasper, Play Agent og gymnasieelev

"Som kontorelever i LEGO® House får vi lov til at komme rundt i hele huset. Der arrangeres praktikforløb i de forskellige afdelinger efter vores ønsker og kompetencer. Det er jo en bred uddannelse, vi tager, så det er virkelig dejligt at få lov til at forme den i den retning, der giver mening for os, men også for LEGO House som organisation.”
Maria (tv) og Melanie (th), kontorelever 

Vi mangler endnu flere legekammerater

I LEGO® House mangler vi altid flere verdensklasse legekammerater.

Har du lyst til at lege med? Klik på knappen herunder og hold dig opdateret om mulighederne.

Din karrierevej

Plant dit karrierefrø i
LEGO® House

LEGO® House Employee Experience

Vi vil være det bedste sted at arbejde! Det er vores medarbejderløfte, og vi vil bl.a. gøre det ved at give vores medarbejdere muligheden for at lære og lege sammen med vores gæster og kolleger.

I LEGO® House vil vi have ”the real thing”, så hvis du ønsker at være en del af vores medarbejderstab, skal du være begejstret for LEGO klodsen, serviceminded, fleksibel og med en høj grad af selvbevidsthed. Du skal samtidig være åben for feedback og læring og altid udføre dine opgaver med et smil på læben, der får vores gæster til at føle sig velkomne.

Mulighederne er dine

Elev

Som en del af din uddannelse kan du blive elev i LEGO® House i mange af vores afdelinger. Det er kun dig selv – og din uddannelse, der sætter grænser.

Studiejob

Et job i LEGO® House ved siden af studiet kan både være studierelevant eller et sjovt afbræk fra studiebøgerne. 
 

Sabbatår

Et helt år til at lære dig selv og LEGO® klodsen bedre at kende. Og til at tjene penge til livets videre færd på den sjovest tænkelige måde.
 

Bliv en af os

Kom og leg med

I LEGO® House har vi altid plads til flere legekammerater

Hvilket job du kan få i LEGO® House, afhænger oftest mest af dine egne ønsker og kompetencer. Vi har brug for folk i Guest Service, hvor du vil fungere som Informationsmedarbejder. I LEGO Brand Retail Store som salgsassistent. I Food & Beverage hvor du enten kan arbejde med salg, servering og afrydning i en af de tre salgssteder, med forberedelse af mad i køkkenet eller som opvasker. I Facility med hjælp til rengøring og vedligehold. I Guest Experience med fokus på facilitering af oplevelsen i Zonerne eller som Brick Seperator med at skille klodser ad. Eller i Administrationen med marketing, events eller experience på dagsordenen.

Hold dig opdateret på jobsiden om nye muligheder.

Bliv en del af lego® house


Kunne du tænke dig at blive del af et AWESOME team med smilende, glade og fantastiske kolleger? 

Drømmer du om at dit arbejde skal være en leg og om at skabe verdensklasse oplevelser?

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

LEGO® House
Ole Kirks PLads 1
7190 Billund
Danmark

T: (+45) 82 82 04 00