top

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. 

Vi har rekrutteret alle vores speditørtrainees til 2020, men vi søger igen til 2021.


Kom tættere på os
 

''FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?'' 

Hvem er vi?

FREJA Transport & Logistics A/S

Vi ønsker at være den mest fleksible og alsidige leverandør af logistikløsninger og transporter i de lande, hvor vi er aktive. Takket være vores troværdighed og vores fleksible og effektive IT-, transport- og logistikløsninger skaber vi vækst for både FREJA, vores kunder og forretningspartnere.

FREJA Transport & Logstics A/S

FREJA blev grundlagt i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede logistikservices på verdensplan. FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 800 medarbejdere. 

  Spedition                       Medium                    Flere lokationer
 

Værdier og holdninger

Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere lige fra starten. For at kunne holde fast i disse værdier, mens virksomheden stadig vokser, udbyder FREJA Leadership Academy gode uddannelsesmuligheder inden for ledelse, transport og logistik og sørger således for, at vores oprindelige værdier ruster virksomheden til alle fremtidens udfordringer. 

Medarbejderne er vores vigtigste aktiver

I kontakten med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere husker vi altid på FREJAs grundlæggende værdier:

Fleksibilitet - Resultatorientering - Engagement - Just in time - Ansvar - Nærvær - Innovation - Troværdighed.

Mød os!

Hos FREJA får du dygtige kollegaer 

MØD MATHIAS

I min tid på HHX gik jeg og overvejede, hvad jeg kunne blive, og hvad der interesserede mig. Ret hurtigt faldt jeg over speditions-branchen og fandt den utrolig spændende.  Derfor sendte jeg en ansøgning til FREJA, da det var en virksomhed, jeg havde hørt meget godt om, og som også gav mig mulighed for at bo i Aarhus.

MIN TID SOM ELEV

Det er nu snart to år siden, jeg startede som elev hos FREJA i Skanderborg. Jeg har fra dag ét følt, at jeg er blevet taget godt imod, og jeg kan godt lide at være en del af fællesskabet. Fællesskabet er en af de værdier, som FREJA sætter højt og det er noget man kan mærke i dagligdagen. FREJA er gode til at planlægge diverse arrangementer for os ansatte, hvilket gør, at vi kommer til at snakke sammen på kryds og tværs af afdelingerne. 


MØD DANN

Jeg startede som trainee i UK/ Irlandsafdelingen hos FREJA i august 2018, og jeg føler, at jeg har lært en masse på mit første år. Det er ikke blot om alt det administrative, der ligger bag at planlægge en tur til og fra eksempelvis England, men også hvad det egentligt vil sige, at køre som chauffør. Jeg har nemlig været så heldig at være på tur med en af vores chauffører til England for at se, hvordan det hele hænger sammen i det store perspektiv. I mit andet uddannelsesår skifter jeg til toldafdelingen. 

MIN TID SOM TRAINEE

Det bliver især interessant i forbindelse med Brexit, og her kan mine kompetencer i forhold til, at jeg allerede har arbejdet med UK/Irland måske give mig en fordel.

Generelt synes jeg, at speditøruddannelsen passer rigtig godt til mig. Det er fantastisk, at uddannelsen er så praktisk anlagt, at man rigtigt ”får fingrene ned i dejen”. Samtidigt lærer vi en masse i skolen, som giver os værktøjer, vi kan bruge i det daglige arbejde.

Din karrierevej

Bliv professionel inden for transport og logistik

Skræddersyet traineeforløb 

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet traineeforløb. Vi giver dig kompetencerne, så du kan håndtere mange forskellige opgaver samt kunder i ind- og udland.

Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre det ud i praksis. Derudover samler vi alle trainees flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores trainees.

Speditøruddannelsen i FREJA 

Speditøruddannelsen er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-9 ugers skoleophold på enten IBC i Kolding eller Roskilde Handelsskole.
 


Moderne og innovativt miljø
med højt til loftet

Hos FREJA har vi avancerede IT-systemer, der giver dig stærke kompetencer.  Du får hurtigt ansvar og vil opleve et fleksibelt arbejdsmiljø.


Attraktive arbejdsforhold og personalegoder 

Som medarbejder i FREJA får du bl.a. lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning.

Bliv en del af FREJA

Vi har så meget at tilbyde!

Branchens bedste kolleger!
- og en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder bl.a. byder vi på en lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

 Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Trainee i FREJA - Vi søger igen til 2021!

Du er altid
velkommen til at
kontakte os!

 
 

FREJA
Transport & Logistics A/S

Litauen Allé 6- 2630 Taastrup
Ørstedsvej 11, Stilling - 8660 Skanderborg
tlf.: 96 70 50 00
Email: hr@freja.com
Web: www.freja.dk