top

Hvem er vi?

Frode Laursen

Fremtiden er altid i bevægelse. Skal du med?

Vi er Frode Laursen

Drømmer du om en fremtid i transportbranchen, og trives du med en travl og spændende hverdag, så har du muligheden for at få din drøm opfyldt hos Frode Laursen. Vores elevuddannelse er en af branchens mest eftertragtede og et stort skridt på vejen til et spændende job i en international logistikkoncern.

Vi tilbyder kontoruddannelser med speciale i hhv. administration, spedition og shipping og økonomi samt uddannelser til godschauffør, lageroperatør og lastvognsmekaniker.

  Transport                Large               Vitten (Aarhus)
 

MED EN ELEVUDDANNELSE HOS FRODE LAURSEN ER DU GODT PÅ VEJ

Allerede som elev eller lærling får du mange udfordringer og masser af ansvar, der sikrer dig en god start på en interessant fremtid med mange spændende udviklingsmuligheder. Har du lyst til at blive elev eller lærling hos os, så søg én af vores spændende elevuddannelser allerede i dag!

Bliv elev eller kom i lære hos Frode Laursen

Frode Laursen kan tilbyde dig en uddannelse i topklasse og en stejl læringskurve, der både vil give dig kompetencer og stor viden indenfor dit valgte fagområde. Vi har stor erfaring i at uddanne talenter og gøre dem til eksperter på lige netop deres område.

Du vil få et stort ansvar, blive oplært af faguddannet personale samt indgå i velplanlagte og strukturerede forløb, der giver dig en enestående mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vores elevuddannelser og lærlingeforløb er grundlaget for dit fremtidige arbejdsliv. Så har du ambitionerne og den rette indstilling, er der gode muligheder for at forsætte din karriere hos Frode Laursen.

Mød os!

Mød vores elever

Se videoerne herunder og mød nogle af vores dygtige elever

"Det er fedt at være i en stor dansk virksomhed med et godt fællesskab og samtidig få en rigtig god uddannelse med masser af muligheder."

- Lasse, spedition- og shippingelev

"Det fedeste ved at være administrationselev er det ansvar, man får, og det gode samarbejde vi har i afdelingen."

- Cecilie, administrationselev

"Jeg valgte at blive økonomielev, fordi jeg altid har været glad for tal. Det er fedt at være et sted, hvor man har kompetente kolleger indenfor deres fagområde og samtidig et rigtig godt sammenhold."

- Kennet, økonomielev

Din karrierevej

Bliv elev hos Frode Laursen

Læs om dit elevforløb hos os

65

ELEVER OG LÆRLINGE

347

ELEVER OG LÆRLINGE ER UDDANNET HOS OS SIDEN 2010

65 %

AF VORES ELEVER OG LÆRLINGE ANSÆTTES EFTER ENDT UDDANNELSE

Er du klar til en uddannelse med masser af udfordringer og ansvar?

Hvor kan jeg blive elev eller lærling?

Vores kontorelever hører hjemme enten på vores hovedkontor i Vitten, nord for Aarhus eller som spedition og shippingelev i vores afdeling i Tølløse.

Lageroperatørlærlingene hører hjemme enten i Vitten, Hørning eller Jyderup. Godschaufførlærlingene bliver hovedsageligt ansat med udgangspunkt i Vitten, Hørning, Vejle eller Tølløse. Lastvognsmekanikerlærlingene er alle tilknyttet Vitten, med mulighed for ophold i Hedehusene.

Bliv en af os

Din hverdag som elev

Læs mere om din hverdag hos os

Hos Frode Laursen er medarbejderne en vigtig ressource. Derfor tilstræber vi at være blandt de mest attraktive arbejdspladser. Vi ønsker en løbende, tæt dialog mellem ledere og medarbejdere, så vi sikrer, at både virksomhedens og medarbejdernes behov opfyldes bedst muligt. Vi tror på, at vi løbende skal og kan udvikle vores arbejdsplads sammen med medarbejderne.

Vi har branchens dygtigste medarbejdere, og vi sikrer via uddannelse, jobrotation med mere, at alle har de rette kompetencer til at kunne udføre deres job. Koncernen beskæftiger mere end 2300 fuldtidsansatte og 450 vognmænd.

Kulturen i Frode Laursen er præget af et godt socialt, kollegialt sammenhold, hvor vi opfordrer og støtter medarbejderne til forskellige aktiviteter i fritiden.

Hvordan er min mødetid?

  • Som kontorelev er din mødetid typisk fra 8.00 – 16.00, men det aftales individuelt.
  • Som godschaufførlærling skal du igennem uddannelsen prøve alle vores forskellige kunde- og godstyper, og du vil derfor både opleve at køre om dagen, aftenen og natten.
  • Lastvognsmekanikerlærlinge og lageroperatørlærlinge arbejder typisk om dagen, men mødetiden aftales individuelt.

Mulighederne som administrationselev?

Som administrationselev tager du den bredeste af kontoruddannelserne, og du har mulighed for at specialisere dig i 14 forskellige afdelinger på vores hovedkontor. Som økonomielev kan du komme i enten vores store økonomifunktion på tværs af koncernen, Financial Service Center, eller i Business Controlling. Som spedition og shippingelev har du mulighed for at arbejde rent med shipping, alternativt komme i Road Nordic, Road Continent (Europa) eller Road Denmark.

Ansøgning og CV

Når vi ser på din ansøgning og dit CV, kigger vi efter:

Din motivation 
Hvorfor vil du tage en elevuddannelse hos os?

Din uddannelsesmæssige baggrund
Hvad har du lært i skolen, der særligt fangede din interesse, og hvorfor? Husk: Karakterer betyder ikke alt, så de skal ikke være en hindring for at søge.

Dine fritidsjobs
Hvad har du lært, og hvordan kan du bruge det?

Din personlighed 
Hvem er du, og hvad vil du bidrage med?

Skoleforløbet

For kontoruddannelserne skal du på skole i max. 11 uger i løbet af de 2 år, og for lærlingeuddannelserne er det max. 35 uger i løbet af de 2,5 år.

Kontorelever med speciale i økonomi eller spedition og shipping går på Aarhus Business College, og kontorelever med speciale i administration går på Business College Syd på Als, hvor de obligatoriske uger gennemføres som internatophold.

Som udgangspunkt er vores chaufførlærlinge og lageroperatørlærlinge tilknyttet enten Aarhus Tech eller Tradium i Randers. Vores lastvognsmekanikerlærlinge er tilknyttet Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

Læs mere om vores uddannelser

....og hold øje med ledige elevstillinger her på siden!

Vil du være speditør- og shippingelev i Frode Laursen i 2021?

Frode Laursen søger lige nu Speditør – og shippingelever til vores hovedkontor i Vitten nord for Aarhus.

Vil du være elev i Frode Laursen i 2022?

Vi starter starter snart rekrutteringen op for 2022, hold øje med elevstillingerne her på siden. Og læs mere om karriere hos Frode Laursen via knappen.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Frode Laursen A/S
Vittenvej 90, Vitten
8382 Hinnerup
T: (+45) 87 64 17 00