top

SPORT 24

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde!

Hvem er vi?

SPORT 24

Dyrk glæden

Vi er SPORT 24

Den 1. januar 2012 åbnede vi den første SPORT 24 butik, og siden da har vi ikke set os tilbage. Vi ved, vi kun er kommet, til hvor vi er i dag, fordi vi er et stærkt team af kolleger over hele landet.

  Detail                Large size               Hele landet
 


Sport 24, 100% dansk

Vi vil gøre en forskel for dig, der vil dyrke glæden. Dig, der ikke går på kompromis med kvalitet, og som vil føle velvære i hver eneste bevægelse. Uanset om du er på fodboldbanen, i svømmehallen, i fitnesscentret, på legepladsen eller i mudderpølen. Vi har basic, better, best på alle hylder, så det er let for dig at komme i gang og nemt for at dig at finde det, du søger. Døgnet rundt. Med butikker over hele Danmark, en stærk online butik, vores TEAM division, franchisetagere og nogle udviklingsorienterede samarbejdspartnere, står vi i dag som den mest succesfulde og fremadstormende 100% danske sportskæde.

Vores værdier

Vi har ikke mange regler og retningslinjer i SPORT 24. Tværtimod har vi tillid til hinanden, vi stoler på hinanden og vi arbejder som et team. Vores arbejde hænger sammen med vores værdier: 

Ærlighed - vi er ærlige overfor kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Det er helt naturligt. 

Handlekraft - vi viser initiativ og får det, vi aftaler, til at ske. 

Dygtighed - vi er fagligt og menneskeligt dygtige, og vi ved, hvad vi taler om. 

Engagement - vi er interesserede, optagede og passionerede i sport, salg og service.

Mød os!

Det skal være fedt at gå på arbejde

Hvordan er der i SPORT 24?


Er der regler i
SPORT 24?

Hos os er det fedt at arbejde. Vi har ingen tykke manualer, og det stiller krav til at tænke selv og hjælpe hinanden, når vi sælger lækre produkter, giver kunderne en god oplevelse og værdifuld rådgivning.


Får du ansvar i
SPORT 24?

Vi elsker udfordringer, så du kan være ret sikker på, at du får ansvar og dermed udfordringer. Men, det er endnu bedre hvis du selv tager ansvaret og udfordringerne - du behøver ikke vente på at få alt serveret. 


Er du i tvivl om noget i
SPORT 24?

Hvad gør du, hvis du på dit arbejde i butikken er i tvivl om noget, eller måske usikker...? Så skal du bare spørge dine kolleger, for alle stiller op, så du kan blive spillet go...

Dine muligheder i SPORT 24

Uanset hvad du drømmer om, og hvor langt dine ambitioner rækker, har du muligheder i SPORT 24. 

Det er egentlig kun dig, der har ansvaret, for hvis du er ambitiøs, lærevillig, arbejdsom og vigtigst af alt en virkelig god sælger, som ved, hvad der skal til, for at dine kunder bliver tilfredse, så har du alle muligheder i SPORT 24. 

Vi går ikke op i alder, hvor du kommer fra, eller om du har læst en masse bøger. 

Men vi går op i, om du har lysten og evnerne til at lære, hvad der skal til for at få succes og vigtigst af alt, at du tager ansvar.

Din karrierevej

Kom med på vinderholdet og kombiner job og sport

Elev til Danmarks fedeste sportskæde

KLAR… PARAT… START… din karriere i den mest fremadstormende 100% danskejede sportskæde i landet. 

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrencegen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal blive elev hos os. Hvad venter du på? 

Skal du ikke med på et hold med en helt særlig kultur - ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en legende hverdag? Det tror vi nok, du skal. Faktisk er vi i gang med at søge elever over hele Danmark til start august 2020, så der er nok også en butik til dig…

Vil du være med?

  • Du må rigtig gerne være med, hvis du som minimum har en 2-årig HG2, GF2, HHX med 5 ugers grundforløb, EUD detail, er student med HG-overbygning eller har en EUX. 
  • Sporten har din helt store interesse (mange af dine kommende kolleger dyrker allerede sport). 
  • Du er smilende, frisk og udadvendt - og du kan lide rampelyset, sporten bringer med sig. 
  • Du er en social teamplayer og fungerer godt i et dynamisk miljø med lidt konkurrence. 
  • Du er målrettet, serviceminded og brænder for at sælge og skabe den gode sports- og kundeoplevelse.

3 gode råd til din ansøgning til SPORT 24

> Skriv noget om dig selv, så vi får indtryk af, hvem du er. 

> Skriv gerne noget om, hvorfor vi skal vælge netop dig som elev.

> Fortæl om dine fremtidsplaner - også selvom det kun er tanker lige nu.

Bliv en af os

Bliv en del af vores team!

Elev i SPORT 24

Vi laver hvert år uddannelsesaftaler med elever over hele landet. Vores elever er vigtige for os, for det er dem, vi lærer op, men også dem, der giver os nye idéer og inspiration. Dine kolleger er alle ret dygtige sportssælgere. Det bliver du også. Den teoretiske del af din uddannelse foregår på Business College Syd i Mommark. Elever i SPORT 24 går på lukkede "SPORT 24-hold", som vi følger fra starten, og du lærer om de forskellige produkter, og hvordan de er produceret. Vi har fokus på din udvikling og følger dig gennem hele din elevtid - bl.a. gennem sociale arrangementer og teambuilding. Mange færdiguddannede elever fortsætter i SPORT 24 og bliver nogle af vores bedste sælgere.

Du er ikke alene

Hos SPORT 24 får du en elevuddannelse med sport i centrum. Velkommen på holdet! Her kan du se frem til en 2-årig uddannelse som en af Danmarks bedste sportselever. Den praktiske del af din uddannelse foregår i butikken, hvor vi arbejder sammen helt i sportens ånd. Her lærer vi dig alt, hvad vi ved, og klæder dig godt på - fra indretning og visuelt udtryk til kunderådgivning og salg, og du får hurtigt ansvar. I butikken skal hele teamet spille sammen, for at vi når i mål, og det skal ske med et godt grin og en god dynamik. Vi er ude blandt kunderne, og leg er en vigtig del af vores måde at møde dem på.

Ledige stillinger

Kom med på holdet!

Vi søger lige nu elever til vores butikker i hele landet Send os din ansøgning allerede i dag og bliv en del af Danmarks fedeste og sjoveste sportskæde! 

Se hvor vi søger elever. 👇🏼

Bliv elev 2022

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Sport 24 A/S
Skærskovsvej 7
8600 Silkeborg
T: (+45) 30 21 38 50