top
.

Start din karriere hos Magasin

#MAGASINELEV2020

Hvem er vi?

MAGASIN

Vi glæder os til at byde dig indenfor i Magiske Magasin

Vi er Magasin

I Magasin udstråler vi positiv energi og personligt initiativ. Vi tager ansvar og hjælper hinanden og vores kunder. Vi er altid sultne efter succes. 

  Fashion og Design       1500 + medarbejdere      Kgs. Nytorv, Aarhus, Lyngby, Odense, Aalborg, Rødovre og Field's. 
 


Vi har et løfte overfor vores kunder

Vi vil altid give dem mere end forventet. Vi vil forkæle dem, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at det bliver en fantastisk oplevelse at besøge os.

Mulighederne er mange

Vi er mere end 1.500 topmotiverede medarbejdere, og hvis du har lyst til at være med til at skabe inspirerende og enestående shoppeoplevelser, så er Magasin stedet for dig.

Om Magasin du Nord

I Magasin arbejder vi hårdt for altid at være de bedste og mest dynamiske i retailbranchen. Vi gør derfor en kæmpe indsats for at skabe et attraktivt miljø for vores mange passionerede ansatte, gennem gode karrieremuligheder, branchens lækreste personalegoder samt jobbetinget bonusordning. Målet er at være "House of most loved brands" med Danmarks største udvalg af førende skandinaviske og internationale brands. Tempoet er højt, og vi optimerer og udvikler os konstant, så vi kan matche den moderne shoppers ønsker og forventninger. Magasin har stormagasiner på Kongens Nytorv, i Lyngby, Rødovre, Fields, Odense, Aarhus, Aalborg samt vores onlineshop magasin.dk. Vi har mere end 1.500 medarbejdere og 46 millioner besøgende årligt.

Mød os!

Kom tættere på os

Vi er ambitiøse ildsjæle på et stærkt hold med fælles mål

Mød Meagan, vores 2. års elev på Bolig, Kongens Nytorv

Vil du også være #MAGASINELEV 2020?

For at blive vores nye elev skal du enten have...

  • Bestået en EUX, EUD (Detail), EUS (Detail) eller HHX.

  • Bestået en STX, HTX eller HF og tage et 5 ugers EUS grundforløb, som skal være bestået inden august, hvor elev uddannelsen i Magasin starter.

  • Bestået en HG/HGS efter de tidligere regler med adgang til detailuddannelsen med speciale.

Er du i tvivl om du har den rette baggrund til at blive detail elev, bedes du kontakte en erhvervsskole i dit område.

Din karrierevej

Hvad kan vi tilbyde dig?

Drømmer du om at bruge dine skills i en fashionverden af lækre brands? Har du et særligt talent for at give kunderne en positiv shoppeoplevelse? 

Hvad kan vi tilbyde dig som elev i Magasin?

I Magasin får du et struktureret og udbytterigt elevforløb på en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har høje forventninger til dig, og ud fra dine personlige interesser og kompetencer finder vi præcis den afdeling og det brand, der passer bedst til dig.

Du bliver en del af et lukket Magasin-elevhold, hvor du får undervisning i alle moduler i Magasin på Kongens Nytorv.

Du vil fra start i dit elevforløb blive tildelt ansvar. Arbejdsopgaverne varierer fra dag til dag, og udover et altafgørende fokus på at give vores kunder mere end forventet, vil du også arbejde dybdegående med bl.a. materialekendskab, partnerkontakt og inspirerende visuelle oplæg. Du får masser af karrieremuligheder, faglig og personlig udvikling, og under hele din uddannelse bliver du fulgt tæt af en mentor.

Hvad skal du igennem for at blive elev?

Vi står klar med et onboarding-program fyldt med masser af brugbar viden om hverdagen i Magasin. I programmet vil vores HR-afdeling introducere dig til, hvordan vi praktiserer Magasins værdier hver evig eneste dag sammen med kunder, kollegaer og partnere. Du vil også blive introduceret til forretningen og vores in-store koncepter af ledere i Magasin. Du får desuden mulighed for at møde nuværende Magasin-elever, og du vil sammen med dine elevkollegaer deltage i sjove workshops, hvor I inspirerer hinanden til, hvordan stærk holdånd, positiv attitude og godt købmandsskab fortsat kan bidrage til Magasins succes.

Klik på nedestående knap og læs mere om rekrutteringsprocessen i Magasin.

Bliv en af os

Bliv elev hos os

#VIERMAGASIN

Vi er ambitiøse på dine vegne!

Vi er meget ambitiøse på vores elevers vegne. De seneste år har vi modtaget flere priser ved Detailhandlens Fagprøvepris, og en af vores elever har repræsenteret Magasin til DM i Skills.

Vi uddanner til faste jobs 

Hvis du tror, du er færdig, når du er udlært i Magasin, så er du ikke udlært, men færdig! Vi ser meget gerne, at du har lyst til at blive hos os efter, at du er udlært. Til de elever, der viser gode resultater, står vi klar med mere udvikling, der kan føre til job indenfor f.eks. ledelse, indkøb eller marketing.

Elev i Magasin

Dét vi kan love dig er, at ingen dage bliver ens. Du bliver tildelt ansvar fra start, og mens din leder viser dig vejen, vil dine kolleger være lige ved siden af dig til sparring og inspiration. Det vigtigste for Magasin er vores kunder, og derfor kommer du også til at uddanne dig i at give en ’mere end forventet’ kundeservice med oplevelser, der får vores kunder til at komme igen. Derudover vil du dagligt komme til at arbejde med driftsopgaver, salgsfremmende tiltag, personligt salg, produktkendskab og meget mere. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til hr@magasin.dk.  

Elev i Magasin

Bliv salgselev!

Vi har afsluttet vores rekruttering af salgselever for i år, men søger igen i 2021. 

Læs meget mere om hvordan det er at være elev i Magasin og se vores ledige stillinger på vores elevsite. 

Har du spørgsmål?
Kontakt os!