top
.

Bliv del af et sjovt team med fokus på din udvikling

Storm Group

Hvem er vi?

Storm Group

Skandinaviens førende salgsorganisation

Storm er et førende direct marketing-bureau og stedet hvor unge, udadvendte mennesker
starter deres karriere i salg.

  Salg, marketing og fundraising             250 pers.               Hele landet
 

Velkommen til Storm

Siden 2007 har vi udviklet og leveret banebrydende salgs- og marketingkampagner. Vores energiske salgsteam møder hver dag nye mennesker og starter dialogen med kunder på vegne af både kommercielle og velgørenhedsorganisationer. Vi startede i Danmark og har i dag også kollegaer i Norge, Sverige og Australien.

Vi er brand ambassadører, kreative kræfter og ledere, der brænder for de brands, vi repræsenterer.

Never Stop Growing

For os er det at arbejde med salg et læringsmiljø. Derfor er vores strategy statement Never Stop Growing. For mange er Storm nemlig deres første rigtige job. Det er derfor en tid med personlig udvikling og nye venner, mens vi opbygger kompetencer inden for salg og kommunikation. 

Mød vores team!

Hvordan er det at arbejde i Storm?

Det er et fedt fællesskab, hvor alle er lige. Vi er kolleger og klarer tingene sammen. Mit eget mål er at udvikle mig som person og bygge mit CV - det er jeg allerede godt i gang med.  

Mellanie Funch, Salgskonsulent

Vi kører en masse træning og sørger for at hjælpe hinanden og fejre alle successer. Det fedeste er, når en ny person i teamet rammer deres mål for første gang og at se resten af holdet anerkende dem. 

Christian Dilling, Sales Director

Din karrierevej

Hvad får du med hos Storm?

En unik mulighed

I Storm udvikler vi os hele tiden - ligesom du kommer til som en del af teamet.
I 2020 står vi overfor opstart at nye, spændende kampagner, som du kan blive en del af og tage ejerskab for, hvis det ligger til dig.


En sjov hverdag

Salg kan godt være hårdt arbejde, så det er vigtigt også at have det sjovt! Derfor er pub nights og teamkonkurrencer en fast del af vores kultur, hvor vi heller aldrig løber tør for high-fives. Vi har i øvrigt to store fester om året (sommer og jul), hvor hele det danske salgsteam mødes - skal du med?

Udviklingsmuligheder

Udover salgsteknikker og kommunikationskompetencer kommer du også til at udvikle din personlige gennemslagskraft og evne til at skabe resultater. Så gør dig klar til en læringsrejse! Er du også interesseret i teamledelse? Så har vi i flere byer potentiale for et coachforløb. 

Følg vores uddannelsesprogram

Når du starter i Storm, begynder du også på vores uddannelsesprogram, MMD. Det kommer til at give dig super værktøjer inden for kommunikation og salg! Din personlige coach og manager er startet præcis det samme sted som dig, så vi er alle i samme båd og støtter op om din udvikling.

Bliv en af teamet

Skal du være med?

Ledige stillinger


Salgskonsulent 2021

Er du klar på at lære nye ting om dig selv og få værktøjer indenfor salg og kommunikation? Start året med guld på CV'et!

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Storm Group
Bødker Balles Gård 15a
8000 Aarhus C
T: (+45) 89 80 87 70