top

Bliv elev i HK - en af Danmarks største fagforeninger med ca. 240.000 medlemmer. 

Sammen er du stærkere!! Vil du være elev i HK og få en spændende uddannelse i et af Danmarks største fagforbund?

Elever søges - ansøg her

Lær os at kende
 

"Det er meget mere end et arbejde, det er også dagligdagen og det sociale liv man får"

SEBASTIAN, ADMINISTRATIONSELEV

Hvem er vi?

HK

Vi er HK

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. 

HK er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, at HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

  Fagforening og a-kasse                       Large                    Hele landet
 

HK’s medlemmer

HK’s medlemmer er overalt og langt de fleste danske arbejdspladser har HK-medlemmer ansat inden for et af mange fagområder, hvor HK garanterer ordnede løn- og arbejdsforhold ved hjælp af aftaler og overenskomster.

Mød os!

Mød vores elever

Mine venner og kammarater tror bare jeg arbejder med excel hele dagen lang, men der er meget mere i det. Jeg føler det vi lærer på skolen er mere grundlæggende, og når vi så kommer herind, så føler jeg det er mere praksis

Owen. Økonomielev

"Det der er fedt ved at være arbejde i HK, det er klart, at man har mulighed for at komme rundt og prøve noget forskelligt. Som elev bliver man set som en ligeværdig ansat, som alle andre kollegaer, man bliver ikke set som en elev herinde. Jeg får et rigtig stort ansvar."

Sebastian, Administrationselev

"Alle har taget virkelig godt imod en, og de er meget gode til at hjælpe en, hvis der er noget man ikke ved eller ikke forstår. De er også gode til at forklare tingene en ekstra gang"

TANYA, EVENTELEV

Din karrierevej

Bliv en del af en stor organisation

Som elev i HK bliver du en del af en stor organisation og får mange kompetente og engagerede kolleger. Du kommer til at få en afvekslende hverdag i en stor organisation, hvor der er masser af mulighed for at lære af nogle af de bedste.

Dit forløb som elev i HK

Du får en elevplan, der viser, hvornår du skal være i konkrete afdelinger, og hvad du skal udføre af arbejdsopgaver. Som elev i HK får du tilknyttet en elevansvarlig, der bliver din naturlige kontaktperson i løbet af elevtiden. Mens du er elev hos os, følger du den lokale handelsskoles uddannelsesforløb, og samtidig har du mulighed for at deltage i vores interne kurser. Vi har ansvaret for at give dig en god og grundig uddannelse, men du bærer også selv et stort ansvar for at sige til og fra i forhold til, hvilke opgaver du gerne vil arbejde med.

Du bliver en del af et stærkt elevnetværk

I HK er der mange elever både i forbundshuset samt i vores 7 lokalafdelinger, så du får et stærkt elevnetværk både i HK men også i andre fagforbund under Fagbevægelsens Hovedorganisation, FH. Det er et unikt fællesskab, hvor I kan sparre og hjælpe hinanden.

Når du er færdiguddannet

Når du bliver færdiguddannet som elev, kan vi, alt efter hvor i organisationen, du er ansat, garantere dig ansættelse i 3 eller 7 måneder. Alle vores ledige stillinger slås op internt, hvor du på lige fod med øvrige medarbejdere har mulighed for at søge dem. 

Vi har mange tidligere elever ansat flere steder i organisationen.

Bliv en af os

Ansvar giver læring

Du skal selv være med til at præge din uddannelse, og derfor ser vi også gerne, at du har mod på at sige til og fra på opgaver. Men fordi du kommer rundt i hele organisationen, så du får prøvet lidt af hvert.

Det kræver det at blive elev hos os

Det bliver nogle virkelig lange dage, hvis ikke du har interessen. Så derfor skal du altså tænde lidt på administration og sagsbehandling. Gør du det, så kan vi til gengæld love dig for, at du vil udvikle dig! Vi vil nemlig rigtig gerne give dig en masse nye, spændende opgaver som vil give dig muligheden for at bidrage med fornyelse og udvikling. Vejen dertil kræver dog, at man er ansvarlig, detaljeorienteret og selvstændig.


Vi tilbyder elevplads indenfor følgende områder:


Administration

Event

IT-supporter

Økonomi

Cater

Ejendomsservice


Bliv elev i HK

Vi sikrer os, at du får en allround uddannelse, hvor du kommer rundt i stort set alle organisationens opgaver.

Læs mere om forløbet her.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

HK og HKA
Weidekampsgade 8
2300 København S
T: (+45) 70 11 45 45