top

Har du lyst til at blive elev hos LEMAN og komme i spil til et udlandsophold i et af vores 6 lande?

Vi har en lang tradition for - i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne - at bidrage til uddannelse af dygtige medarbejdere til hele branchen. Vi ansætter hvert år ca. 20 til 25 elever. Det er primært speditørelever, men også elever inden for transport, lager og logistik samt økonomi & administration.

Hvem er vi?

LEMAN

"We always find a way - the LEMAN way"

Vil du også have en fremtid i en af Danmarks bedste speditionsvirksomheder?

LEMAN er en af Danmarks ældste speditionsvirksomheder, grundlagt i år 1900 af Paul Lehmann. Vi har en stærk og stolt kultur og er super dedikerede og glade for, at føre en spændende virksomhed videre efter mere end 115 år. Vi fejrer jævnligt både 25, 40 og 50-års jubilæer for vores kollegaer og har et rigtig godt kollegialt sammenhold.

Vores medarbejdere og elever er vores vigtigste ressource. Det er dig, der kender kunderne bedst, som stiller de rigtige spørgsmål, og som aldrig er bange for at tænke ud af boksen for at gøre det lidt bedre.

  Transport                Large               Greve
 

Et stærkt netværk

Vi søger løbende elever inden for spedition, logistik, salg, IT, økonomi og administration. Vores ledere og uddannelsesansvarlige følger dig dit første år og sikrer, at du får den sparring og vejledning, du har brug for. Vi går op i at have et rart arbejdsmiljø med nærværende ledere, der selv arbejder hands-on med opgaverne i teamet. Desuden kan du glæde dig til vores nationale og lokale fester og elevarrangementer.

Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN. Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.

Medarbejderudvikling

LEMAN ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere gennem konstant fokus på kompetenceudvikling. Kompetente og motiverede medarbejdere er forudsætningen for, at vi i fælleskab kan skabe resultater og få endnu større succes.

Det er vores målsætning, at alle ledere i LEMAN har fokus på løbende udvikling af den enkelte medarbejder og teamet. Udvikling sker både igennem videreuddannelse og kurser, igennem tildeling af nye arbejdsopgaver og ansvarsområder og med deltagelse i projekter og tværgående teams, hvor man lærer af hinanden igennem nye udfordringer.

Mød os!

Mød vores dygtige elever

Det er let at falde til hos LEMAN. Mine søde kollegaer er med til, at gøre det nemt for mig, og jeg er rigtig glad for, at der altid er nye, spændende udfordringer at løse.

Mathias, Speditørelev Road Import

Nanna, Speditørelev

Mathias, Speditør

Benedicte, Administration

20 - 25

ELEVER OG LÆRLINGE HVERT ÅR

29

KONTORER I 8 LANDE

750

MEDARBEJDERE

Din karrierevej

Elev hos Leman

Læs om dit elevforløb hos os

Speditørelev

Som speditørelev er du tilknyttet en trafikafdeling inden for en af hovedaktiviteterne: Road, Air eller Sea. Igennem din elevtid vil du lære en masse om transport og spedition, helt fra styring og disponering af biler, udfærdigelse af fragtbreve og tolddokumenter til at kombinere godset og holde styr på leveringstider. Du kan også komme på tur med en chauffør eller arbejde i et andet LEMAN land. Du får masser af kundekontakt og selvstændigt ansvar, og du skal kunne have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket. Du kan finde mere information om speditøruddannelsen på blivspeditør.dk.

Læs om hvilke typer elevstillinger vi ansætter

SPEDITØR, ØKONOMI, ADMINISTRATION, LOGISTIK

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere. Gennem din elevtid vil du få masser af ansvar og spændende opgaver. Du kan selv være med til at præge din uddannelse, og hvis du har drive og viser initiativ, kan du nå rigtig langt hos LEMAN. Vi arbejder i en god og uformel atmosfære, og der er altid fart på. Du skal derfor kunne træffe hurtige beslutninger og have en god, logistisk tankegang.

Læs om alle vores elevstillinger her.

Bliv en af os

Hverdagen i LEMAN

Læs mere om din elevtid hos os

Elevuddannelsen

Selve elevuddannelsen tager 2 år og veksler mellem en praktisk og en teoretisk del. I praktikperioden er du tilknyttet en fast afdeling hos LEMAN. Her indgår du som en del af teamet og vil fra tidligt i forløbet få dine egne ansvarsområder. Den teoretiske del foregår i samarbejde med lokale de handelsskoler, og du vil i løbet af uddannelsesperioden være på skole i 8-10 uger.

På skoleopholdene vil du dels få introduktion til elevuddannelsen samt et mere dybdegående, teoretisk kendskab til branchen, som vil understøtte dit daglige arbejde.

Vi søger elever

Hvilken elevstilling vil du søge?

Er du ambitiøs, talentfuld og god til at bevare overblikket?

Så har vi det helt rigtige job til dig. Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Vi søger netop nu en speditørelev til Greve.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

LEMAN A/S
Ventrupvej 6
2670 Greve
T: +45 33 43 42 00