top
.

Sønderjyllands Revision

Hvem er vi?

Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision er tæt på dig – vi sætter os i dit sted.

Vi er Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision er forankret i Sønderjylland. Det har vi været siden Sønderjyllands Revisionskontor A.S. blev grundlagt i 1936 på Nørrechaussé i Aabenraa. I 1975 åbnede vores afdeling i Padborg med særligt fokus på transportbranchen, og det er her, du i dag finder mange af vores eksperter i dansk-tyske forhold. I 2006 fik vi også kontor i Sønderborg, hvor vi arbejder tæt sammen med det lokale erhvervsliv.

  Revision                    Medium size                 Sønderjylland
 


Om os

Sønderjyllands Revision er en revisions- og rådgivningsvirksomhed. Vi stiller spørgsmål og lytter til dig og dine behov og udfordringer, så du får det bedste resultat. Vi ved, at mennesker er forskellige – det samme gælder virksomheder – og derfor er der forskel på, hvad du og din nabovirksomhed har brug for, når det kommer til rådgivning og revision. Kort sagt tager vi udgangspunkt i netop dig og din virksomheds specifikke situation, og som din samarbejdspartner er vi aldrig længere væk end et telefonopkald.

Start din karriere hos os

Drømmer du om en uddannelse med mange karrieremuligheder?

Som trainee hos Sønderjyllands Revision får du en uddannelse, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Du får en alsidig og attraktiv uddannelse, der åbner mange døre – ikke kun i revisorbranchen.

Allerhelst vil vi selvfølgelig have, at du bliver hos os efter endt uddannelse, så det gør vi os stor umage for, at du gør.

Vi er så stærke som vores medarbejdere

Hos os er vi af den overbevisning, at medarbejderne er firmaets vigtigste ressource. Uden vores medarbejdere og deres kæmpe engagement, ville vi aldrig været nået så langt, som vi er i dag. Her får du mulighed for at udvikle dig og dine egne kompetencer.

Mød os!

Trainee hos SR

Med udvikling når vi længst

Hos Sønderjyllands Revision finder du et inspirerende arbejdsmiljø med et hold af medarbejdere, der besidder en stor grad af selvstændighed og ansvar. Vi lægger vægt på, at du løbende udvikler dine kompetencer til gavn for både dig selv og vores kunder. Hos os deltager alle i uddannelse af trainees og praktikanter – det ser vi nemlig som en fælles opgave. Det, mener vi, giver en sjovere og mere spændende arbejdsdag.

Passion for revision

Du vil mærke, at dine kollegaer brænder for deres arbejde. Vi engagerer os i vores kunder og går altid til opgaverne med stor omhu og professionalisme, så vi i sidste ende sikrer, at kunden får det bedst mulige resultat og løsningen til tiden. Vi sætter os i kundens sted, lytter og rådgiver med afsæt i kundens konkrete situation – for vi er nemlig vores kunders samarbejdspartner.

Mød vores revisortrainee

Mathias er revisortrainee hos Sønderjyllands Revision. Se videoen og hør ham fortælle om hvordan det er at være trainee hos os.

Nærvær og det gode arbejdsliv

Vi går ikke på kompromis med det gode arbejdsliv – her er plads til et liv udenfor arbejdet – og når du er på arbejde, er godt kollegaskab vigtigt. Det kræver nærvær. Det handler om at turde spørge og lytte til hinanden, så vi sammen finder den bedste løsning.

Din karrierevej

Bliv en del af holdet

Bliv trainee hos Sønderjyllands Revision

Vi kan allerede nu fortælle dig, at en revisor ikke tilbringer hele dagen med hovedet begravet i et excel-ark. Revisorfaget handler i den grad om mennesker – vi er i tæt kontakt med vores kunder for at løse deres udfordringer. Det kommer du også til at være.

Som trainee hos Sønderjyllands Revision er din uddannelse ikke slut, når du afslutter din uddannelse som revisor. Hvis du har modet og evnerne, kan du videreuddanne dig til cand.merc.aud og senere statsautoriseret revisor.

Opgaver som trainee

Du får et hav af spændende opgaver hos Sønderjyllands Revision, der er tilpasset netop dig, så vi er sikre på, at du bliver udfordret og udvikler din faglighed.

Dine opgaver ændrer sig i løbet af din uddannelse, efterhånden som du får mere og mere erfaring. Du kommer til at arbejde med bogføring og regnskaber, men også lagerkontrol og revision hos kunderne.

Som trainee er du aldrig alene, du har din egen vejleder som du altid kan spørge.

Ledige stillinger


Revisortrainee 2023

Vi søger revisortrainee til opstart hurtigst muligt
Du kan læse mere om stillingen herunder.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Sønderjyllands Revision
Nørreport 3
6200 Aabenraa
T: (+45) 74 62 61 12