top
.

Akademi garanterer JOB efter end uddannelse!


Beauty and Style uddanner flere end halvdelen af alle danske kosmetologer og desuden frisører på egne skoler.

I kraft af et stort netværk oparbejdet efter mere end 35 år i branchen samt en anerkendt og respekteret uddannelse med fagligt dygtige elever er Beauty and Style i stand til at udstede garanti for job til de elever, der vælger at uddanne sig til kosmetolog og rigtig gode jobmuligheder for dem, der vælger frisørlinjen. Beauty and Style har skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. 

Vi åbnede den første skole i Odense for 35 år siden, og i løbet af få år slog vi dørene op til vores uddannelse som kosmetolog i København, Kolding, Aarhus og Aalborg. Løbende har vi desuden åbnet for muligheden til at blive uddannet frisør i alle vores afdelinger, fortæller administrerende direktør Jonas Markou. Uddannelsen som kosmetolog varer hos Beauty and Style ét år, mens frisøruddannelsen varer to år. 

Drømmer du om at åbne din egen klinik eller salon?

BEAUTY AND STYLE kan tilbyde supplerende kurser for de elever, der går med en drøm om at åbne egen klinik eller salon, hvor de bl.a. lærer mere om salg, økonomi, personaleledelse og marketing, således at de vil stå godt rustet til at få foden under eget bord. 

Praktisk udgangspunkt

Til forskel fra de uddannelser, der tilbydes på de traditionelle erhvervsskoler, hvor eleverne har en række skolefag, tager vi et helt andet, praktisk udgangspunkt. Vores uddannelser er tilrettelagt efter det gamle mesterlæreprincip med fokus på den enkelte elev og på den praktiske læring. Hos os lærer eleverne i høj grad gennem deres hænder suppleret med en solid teori både om teknikker og produkter. 

Det praktiske pensum er lige så fyldestgørende som på erhvervsskolerne, understreger Jonas Markou, der glæder sig over, at eleverne melder tilbage, at de synes, uddannelsen er særdeles kompetent og relevant, at underviserne er meget dygtige, og at undervisningen er udforende, fordi den både handler om at tilegne sig håndværket og afprøve kundskaberne og teknikken i praksis. 

Elevbehandlinger 

Sideløbende med den teoretiske og praktiske undervisning arbejder eleverne nemlig hver dag med elevbehandlinger. I år gennemfører vi således i alt cirka 100.000 elevbehandlinger på vores fem skoler. Her kan byens borgere nemt booke en tid fra vores hjemmeside www.beautyandstyle.dk, også kan de møde op og blive behandlet til en rigtig fornuftig pris af vores elever og under kyndig vejledning af vores erfarne og dygtige undervisere. 

Med elevbehandlingerne får eleverne ikke kun erfaring i udføre ansigtsbehandlinger, lægge make-up og klippe. De bliver også automatisk trænet i at modtage kunder, afslutte behandlingen professionelt og eventuelt genbooke kunderne. Målet med vores undervisning er at gøre eleverne erhvervsparate. 

Fleksible uddannelser

På vores skoler er uddannelserne tilrettelagt meget fleksibelt med mulighed for at gå på daghold, på aftenhold eller på deltid. Eleverne skal være fyldt 18 år, når de går til eksamen, og 80 pct. af eleverne er typisk mellem 20 og 40 år. Nogle har i forvejen en faglig uddannelse, nogle har længerevarende og for de ældste elever gælder det tit, at de udlever en pigedrøm om at blive frisør eller kosmetolog.

Jobmuligheder

Mange får job på en hudplejeklinik eller hos en frisørmester. Nogle får job på et spa, et spahotel eller i kosmetiskafdelingen i et stormagasin. I kraft af vores meget store netværk kan vi endda garantere, at alle elever, der gennemfører vores uddannelser har et job efterfølgende. 

For de elever, der går med en drøm om at åbne egen klinik eller salon, kan vi tilbyde supplerende kurser, hvor de bl.a. lærer mere om salg, økonomi, personaleledelse og marketing, således at de står godt rustet til at få foden under eget bord, siger Jonas Markou. 

Med skoler i nogle af landets største byer er Beauty and Style en markant del af lokalsamfundet, og sammen med flere af landets kommuner har akademiet gennemført en række projekter bl.a. med integration, kurser for ledige eller borgere med specielle udfordringer.

Kontakt os på www.beatyandstyle.dk samt på telefon 70 22 02 32. 

Afdelinger
København, Kolding, Odense, Aarhus & Aalborg


Læs mere om uddannelserne  

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vi tilbyder både kosmetologuddannelser og frisøruddannelser. Besøg vores hjemmeside og læs mere om uddannelserne.