top
.

REVISORTRAINEE HOS INFOREVISION 

Hvert år ansætter vi 5 – 7 trainees i vores revisionsdel. Vores trainees integreres hurtigt som en del af en årgang og i revisionsteamet, hvor man sidder på kontor sammen med sin ”mentor”. Inden for den første måned inviteres der på weekendtur i Marienlyst sammen med de øvrige trainees – og herefter føler man sig rigtig hjemme! Herunder kan du møde Simon, som er en af vores mange dygtige revisortrainees.


 

Simon Jul, 20 år

Simon er 20 år og 1. års trainee i inforevision. Han kommer fra Århus, men er flyttet til København for at uddanne sig i inforevision. Simon har dyrket eliteidræt i mange år og stortrives med mål, udfordringer og resultater. Hans fremtidsplan er at blive statsautoriseret revisor.

Hvorfor revisor?

Det er en superspændende uddannelse med mange muligheder for at videreuddanne sig og gøre karriere. Det er også et fag, der kræver, at man er fokuseret og engagerer sig, og det kan jeg rigtigt godt lide. Jeg har dyrket elite-håndbold og elsker at arbejde for at opnå resultater, og når jeg går ind i et projekt, gør jeg det 100 %. Mit mål for fremtiden er at blive statsautoriseret revisor, så jeg kan sikre mig et godt liv med et godt job og økonomisk frihed. 

Mennesket først

inforevision skiller sig meget ud i forhold til andre revisionsvirksomheder. Først og fremmest bliver du ikke mødt med en test, så snart du træder ind ad døren. Det gør mange af de andre revisionshuse, men her i inforevision kommer mennesket først - og derpå kommer fagligheden. Det får mig til at føle mig værdsat, og det giver mig lyst til at blive en time længere og yde noget ekstra. Det er vigtigt for mig. 

Få lov til meget

Jeg får lov til at lave alt muligt - lige fra lavpraktiske ting fx nede i arkivet til faglige opgaver med fx bogføring og regnskabsopstillinger. Jeg kan bidrage på mange måder, og det passer rigtigt godt til inforevisions kerneværdier, som bl.a. er hjælpsomhed. Jeg oplever, at alle gør sig umage for at være hjælpsomme – både overfor kunderne og overfor kollegaerne. 

Udvikling i trygge rammer

Organiseringen her i inforevision er meget flad. Alle kan snakke med alle, og vi har en åben-dør-politik. Selv som helt ny trainee får man lov til at arbejde for partnerne, og alle giver sig tid til at forklare tingene ordentligt. Man skal heller ikke være nervøs for at stille spørgsmål eller komme med forslag, og der kommer ikke nogen og slår dig i hovedet, hvis du laver en fejl. Jeg føler mig tryg og har på ganske få måneder udviklet mig helt vildt meget. 

Ungt og uhøjtideligt miljø

Hvert år bliver der ansat 5-7 trainees i inforevision, så vi er hele tiden en pænt stor gruppe unge under 25 år. Det er fedt, og det gør også, at overgangen fra skoleverdenen ikke er så stor. Men generelt er omgangsformen i inforevision uhøjtidelig og fuld af humor, og partnerne siger selv, at det er med til at holde dem unge :)

Adresse
Buddingevej 312, 2860 Søborg

Følg os
inforevision


Læs også om Mia, der er revisortrainee hos inforevision

Mia er 20 år og 1. års trainee i inforevision. Hun er opvokset i Farum og bor nu på Amager. Efter gymnasiet søgte Mia kun én trainee-stilling, og det var i inforevision.