top
.

Vores baggrund

Future & Co har mere end 17 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi har været inde over mere 60.000 trainee- og elevstillinger og samarbejder hvert år med over 700 virksomheder fra forskellige brancher. Vi driver bl.a. elevportalen.dk og young-career.dk og har herigennem stor erfaring med hvordan virksomheder via annoncering og øvrige tiltrækningsaktiviteter kan opnå et kvalitativt ansøgerfelt.

Vores medier

Vi har landets mest træfsikre rekrutteringsmedier og vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at tage det næste skridt mod deres fremtidige karriere. Når I annoncerer på vores platforme garanterer vi en hel særlig oplevelse inden for effektivitet, resultat og opfølgning.
Vi har altid jeres mål for øje og ingen processer og løsninger er derfor standardiserede.

700+

Glade kunder

60.000

Formidlede elevstillinger

2

Lokationer

17 +

Års erfaring

Træfsikker elevrekruttering

Mere end 17 års erfaring med udvikling af de bedste karrieremedier til unge

Young-Career.dk

Med en Young-Career Profile tager du de unge med 'behind-the-scenes' og opnår en stærkere identitet i målgruppen - 365 dage om året.

Elevportalen.dk

Velkommen til Danmarks største site for trainee- og elevpladser og et unge-netværk på mere en 25.000 profiler på jagt efter drømme elevpladsen!

NEXTSTOP Magasinet

NEXTSTOP er de gymnasiale uddannelsers magasin. Her findes information om job- og uddannelses-muligheder og læse spændende artikler.


 

Besøgende
Vores platforme besøges hver måned af mere end 40.000 unge

Unge netværk
Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at starte i et elev- eller tranieeforløb

Elevstillinger
Vi har siden 2003 formidlet mere end 60.000 elevstillinger

Vores proces - din succes
Vores netværk er jeres netværk. Vi samarbejder med gymnasier, studievejledere, uddannelsesmesser og vigtigst - de unge.


Høj eksponering

Vores højt trafikerede websites sikrer, at jeres stillingsannoncer og karriereprofiler bliver set af studieaktive unge og unge på sabbatår, der ønsker en erhvervsorienteret uddannelse.

Vi matcher jeres job og uddannelser med de helt rigtige profiler i vores unge-netværk. Samtidig poster vi jeres budskaber på Facebook og i vores vejleder-netværk.

Vi har mere end 17 års erfaring med tiltrækning af unge, hvilket giver os de bedste muligheder for at hjælpe jeres virksomhed.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!