top
.

Vores baggrund

Future & Co har mere end 16 års erfaring med tiltrækning af trainees og elever. Vi har været inde over mere 50.000 trainee- og elevstillinger og samarbejder hvert år med over 700 virksomheder fra forskellige brancher. Vi driver bl.a. elevportalen.dk og young-career.dk og har herigennem stor erfaring med hvordan virksomheder via annoncering og øvrige tiltrækningsaktiviteter kan opnå et kvalitativt ansøgerfelt.

Vores medier

Vi har landets mest træfsikre rekrutteringsmedier og vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at tage det næste skridt mod deres fremtidige karriere. Når I annoncerer på vores platforme garanterer vi en hel særlig oplevelse inden for effektivitet, resultat og opfølgning.
Vi har altid jeres mål for øje og ingen processer og løsninger er derfor standardiserede.

700+

Glade kunder

50.000

Formidlede elevstillinger

2

Lokationer

15 +

Års erfaring

Træfsikker elevrekruttering

Mere end 16 års erfaring med udvikling af de bedste karrieremedier til unge

Young-Career.dk

Med en Young-Career Profile tager du de unge med 'behind-the-scenes' og opnår en stærkere identitet i målgruppen - 365 dage om året.

Elevportalen.dk

Velkommen til Danmarks største site for trainee- og elevpladser og et unge-netværk på mere en 25.000 profiler på jagt efter drømme elevpladsen!

NEXTSTOP-Avisen

NEXTSTOP er de gymnasiale uddannelsers avis. Her kan eleverne finde information om job- og uddannelses-muligheder og læse spændende artikler.


 

Besøgende
Vores platforme besøges hver måned af mere end 40.00 unge

Unge netværk
Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at starte i et elev- eller tranieeforløb

Elevstillinger
Vi har siden 2003 formidlet mere end 50.000 elevstillinger

Vores proces - din succes
Vores netværk er jeres netværk. Vi samarbejder med gymnasier, studievejledere, uddannelsesmesser og vigtigst - de unge.


Høj eksponering

Vores højt trafikerede websites sikrer, at jeres stillingsannoncer og karriereprofiler bliver set af studieaktive unge og unge på sabbatår, der ønsker en erhvervsorienteret uddannelse.

Vi matcher jeres job og uddannelser med de helt rigtige profiler i vores unge-netværk. Samtidig poster vi jeres budskaber på Facebook og i vores vejleder-netværk.

Vi har mere end 16 års erfaring med tiltrækning af unge, hvilket giver os de bedste muligheder for at hjælpe jeres virksomhed.

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!