top
.

Vi har så meget at sige

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om, hvordan I kan komme længst. Vores erfaring, netværk og samarbejde med mere end 700 virksomheder årligt giver os et solidt afsæt til at dele ud. 

Vi afholder foredrag, workshops og events med fokus på arbejdsmarkedets nye generation, herunder deres holdning til job og karriere samt hvad de lægger vægt på i forhold til deres første arbejdsplads. 

Viden

Indsigt

Inspiration

Foredrag & Workshops

Vi holder foredrag om generation Y & Z med udgangspunkt i vores undersøgelser og pulsmålinger under overskrifterne; Elevforløbet, virksomhedens kommunikation, virksomhedens employer brand og applicant journey.

Key findings bliver omsat til guides og anbefalinger, der giver jer konkrete værktøjer til en optimeret rekrutteringsproces.
 


Recruitment Event

En gang årligt afholder vi vores Recruitment Event, hvor vi præsenterer tendenser og trends indenfor trainee- og elevrekruttering. Udover ny viden og inspiration til jeres kommende rekruttering, får I mulighed for at netværke og sparre med kollegaer på tværs af brancher.

Du kan forhåndstilmelde nedenfor.
Vi har et begrænset antal pladser


Stemningsvideoen er fra vores seneste event i København

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!