top
.

Vi har så meget at sige

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om, hvordan I kan komme længst. Vores erfaring, netværk og samarbejde med mere end 700 virksomheder årligt giver os et solidt afsæt til at dele ud. 

Vi afholder foredrag, workshops og events med fokus på arbejdsmarkedets nye generation, herunder deres holdning til job og karriere samt hvad de lægger vægt på i forhold til deres første arbejdsplads. 

Viden

Indsigt

Inspiration

Foredrag & Workshops

Vi holder foredrag om generation Y & Z med udgangspunkt i vores undersøgelser og pulsmålinger under overskrifterne; Elevforløbet, virksomhedens kommunikation, virksomhedens employer brand og applicant journey.

Key findings bliver omsat til guides og anbefalinger, der giver jer konkrete værktøjer til en optimeret rekrutteringsproces.
 


Recruitment Event

En gang årligt afholder vi vores Recruitment Event, hvor vi præsenterer tendenser og trends indenfor trainee- og elevrekruttering. Udover ny viden og inspiration til jeres kommende rekruttering, får I mulighed for at netværke og sparre med kollegaer på tværs af brancher.

Du kan forhåndstilmelde nedenfor.
Vi har et begrænset antal pladser


Stemningsvideoen er fra vores seneste event i København

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!