top
.

Young Employer Branding

Vi hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen. Med mere end 16 års erfaring inden for Young Employer Branding skaber vi innovative og kreative kampagne-løsninger, der virker.

Vores unge-netværk er en helt unik indgang til de unges holdninger og præferencer og alle vores kampagner udarbejdes med udgangspunkt i denne viden.

Young Employer Branding Services

Future & Co har gennem mere end 16 år leveret services inden for Young Employer Branding og Young Talent Marketing.
Vi arbejder ud fra en Customer Centric Approach og ved, at der altid skal tages udgangspunkt i jeres udfordring, jeres DNA og jeres ønskede resultat. Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, der sikrer at vi altid stiller det bedste hold til at løse lige netop jeres opgave. I møder således altid et team med kompetencer, der matcher jeres udfordring.    


Analyse & Strategi
Vi udarbejder en resultatskabende strategi med afsæt i viden og erfaring.

Kampagne & Identitet
Vi udvikler effektfulde kampagner, der skaber resultater og gør jer synlige de rigtige steder. 

Karrieresites
Vi udvikler karrieresites, der giver autentiske associationer til jer som arbejdsplads.  

Film, foto og den gode fortælling
Vi visualiserer jeres budskaber og tilpasser dem til de aktuelle formidlingsplatforme.


Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!