top
.

Søg altid at forstå
- før selv at blive forstået

Hos Future & Co tror vi på, at viden danner grundlag for en succesfuld rekrutteringsstrategi. Derfor har vi et konstant fokus på at få afdækket de unges holdninger til job og karriere,  så vi altid arbejder udfra en målgruppe-relevant kontekst. Hvert år gennemfører vi en række surveys, der stiller skarpt på hvordan de unge vil rekrutteres.

Er I nysgerrige på hvad de unge tænker om jeres (employer) brand, jeres uddannelsesforløb, jeres rekrutteringsproces m.v. - så har vi et unge-netværk med mere end 25.000 profiler, der er klar til at give svar.

Spørgeramme

Vi gennemfører både kvantitative online surveys, kvalitative telefon- og forkusgruppe-interviews samt voxpops og vi hjælper jer med udarbejdelse af de helt rigtige spørgsmål i forhold til den viden I søger.

Den rette målgruppe

I samarbejde med jer afdækker vi den relevante respondentgruppe og sikrer at jeres spørgsmål bliver stillet til en så repræsentativ del som muligt.

Rapport

Vi ved at god rapportering er afgørende for en vellykket survey. Derfor afdækker vi altid hvad formålet med jeres survey er, f.eks om I skal kunne handle på den viden I får, hvem skal data være tilgængelige for, ønsker I en visuel præsentation m.v.? 

Lad os connecte og skabe værdi for hinanden

Hos Future & Co tror vi på relationer. Derfor er vi mere end begejstrede for de mere end 700 virksomheder, der viser os tillid og ser os som et vigtigt bidrag, når de skal tiltrække og ansætte elever, lærlinge og trainees. Kontakt os for en uforpligtende snak. Hvem ved.. måske vi sammen kan finde nye eller supplerende måder at komme i kontakt med jeres kommende talenter.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!