top
.

#Knock-Knock
  Who's there?

Future & Co hjælper virksomheder med at få kontakt til potentielle kandidater på tværs af mediekanaler og digitale platforme. Vi arbejder altid med udgangspunkt i jeres anvisninger i forhold idealprofil og ønsket segmentering og leverer full-service mediehåndtering ud fra den mest cost-effektive måde.

Mediaplanning

Med vores mediaplanning services sikres I optimal synlighed i målgruppen. Jeres kampagne får først værdi når den ønskede målgruppe eksponeres for og reagerer på jeres budskaber. Kampagnens formål er det essentielle når vores planning team rådgiver om medievalg og vi rådgiver altid med afsæt i budskab, målgruppe og kontekst. 

Vores viden og indsigt i målgruppen garanterer mediaplanning med gennemslagskraft.

Den rette målgruppe

Vi har 16 års erfaring med målgruppen og kender til de unges medievaner og -præferencer når det kommer til job og karriere.

Det rette budskab

Vi hjælper jer med at afstemme jeres budskaber så de passer til det anbefalede medievalg. Der kan være stor forskel på effekten af et budskab når det eksponeres på forskellige platforme.

Det rette tidspunkt

Rettidig omhu... det er også en balance i medieplanlægning. Vi giver anbefalinger i forhold til hvilke tidspunkter, der er mest ROI effektive og vi monitorerer jeres kampagne herud fra.


 

Mediaplanning & Strategi

Vores viden om de unges medievaner og adfærd i forhold til job og karriere sikrer jer det bedste grundlag for en træfsikker mediaplan.

ANNONCERING

Vi driver markedets mest træfsikre medier, herunder elevportalen.dk. Med mere end 50.000 formidlede elevstillinger er din elevannonce i sikre hænder.

BRANDING

Vi har 15 års erfaring med Young Employer Branding og hjælper jer med at opnå optimeret kendskab og præference samt en stærkere identitet i målgruppen

REKRUTTERING

Lad os lette din rekrutteringsproces og lave genvej til de helt rigtige talenter - fra udarbejdelse af stillingsannoncen til screening og fulde rekrutteringsforløb.

Medieplanlægning 

Vi kender de unge og deres medievaner. Få optimal eksponering for dine annonceringskroner med Future & Co's mediaplanner services.

Insights

Vi har altid noget at sige og har også altid en holding. Ud fra en Customer Centric approach har vi også en mening om hvordan I kan komme længst.

Surveys

Vores unge-netværk tæller mere end 25.000 profiler, der alle er klar til at give deres meninger og holdninger til kende i relation til job og karriere.

Future & Co

Strandgade 4A    |   1401 København K Strandvejen 70    |   2900 Hellerup


T: + 45 32 500 598
E: hello@futureco.dk

 

CVR.: 31 58 46 98
Vi glæder os til at hjælpe jer!